sommar sverige.

många dagar sen sendaste inlägget, så skuttar in med en snabbis. Göteborg är avklarat och vi tuffade in på centralstationen här i stockholm igår kl 19.10. Här stannar vi nu till torsdag då det bär av hemmåt till färre affärer, mindre gator och kända ansikten. :)

Göteborg var verkligen toppen! Vi har haft det super mysgt där nere hos världens bästa anneli! Och göteborg flög rätt in i mitt hjärta. Varför har jag aldrig varit där förr? Aja, den här gången var verkligen inte den sista :)
Mkt gott i magen, shopping, kullersten och vackra vyer har fyllt dagarna. Underbart!

Vi blev alltså kvar i göteborg en dag extra vilken faktiskt bara var posetivt. Hann vi se än mer göteborg, och mys vid kanalen!

Stockholm nu istället, folk ööööverallt och inte massa söta spårvagnar. Shopping och strålande sol istället väger vl kanske upp det. Men känns faktiskt som att det räcker med affärer nu, jag vill in tese mer kläder på galjar. haha :)
Jag överträffade mej själv idag när jag haft rätt bra pejl på stan och int elett mej o sanna vilse en endaste gång. Jag har hittat helt enkelt! galet ...

Imorgon är rebecca ledig, så hoppas på lika perfekt glassväder som idag. För då vill jag bara se den fina delen av stockholm, den jag lixom aldrig har lyckats hitta :)

Fin shopping kommer jag hem med, det enda jag saknar i min påse är en ny klocka .. men det verkar vara hopplöst...

Aldrig förr.

Efter långpromenaden med Sanna igår blev det inte många barn gjorda, eller många knopar knytna....  Inte mkt vettigt gjort åtminnståne då jag satt hos frissan mellan 14-17. I stolen nedanför Frida på syrran och jag närmare bestämmt för att göra lite smygreklam.. :)  Nu är jag verkligen blond, rakt igenom och jag är nöjd faktiskt. Än så länge känns det bra åtminnståne, måste vänja mej lite bara,

Räkor och jordgubbar i gott mys sällskap i form av A och lilla Evelina avslutade onsdagen :)

Imorse däremot stog jag i köket och kokade ris till sushi kl 06.00. Hann precis klart till sju då det var dax att möta upp sara för morgonpromenad. Och vilken skönt väder det är om mornarna nu, alldeles perfekt! Dock lite tung luft idag, pga av regnet som hängde i luften, men det gör inget. Mina växter behöver vatten för att sätta fart at växa nu, så lite regn skadar inte....

Frukosten åt jag ute i solen på bron idag, för första gången i år! mysmysmys synd bara att min käre pojkvän inte har morgontuppen som bästa vän, vore lixom en liten poänghöjdare att ha sällskap i morgonsolen.

Frammåt nio knöt jag på mej gymkläderna och åkte på pace och därefter sullat på med det mesta. Packat, gjort klart sushin, packat igen, flängt runt och ätit lunch. När allt var klart hann jag även med en runda på måga i stört regn innan det var dax för avfärd....

Just det, jag sitter ju lixom på tåget påväg till göteborg. I sällskap med godingarna, Sanna&Helena. Vi våldsgästar Anneli över helgen och drar som sagt vidare upp till Rebecca på söndag, jag o sanna åtminnståne.

Vi passerar precis skövde nu och jag har faktiskt aldrig varit så här långt söderut, inte vad jag kan minnas åtmisståne. Spännade med Gbg! hohooooo, nästan som ett annat land. Eller? haha :)

Hur som helst har tågresan gått himla fort, två timmar först i x-tåget till gävle, kvickt byte där vidare mot sthlm 1½ timme, en stunds väntan och nu är vi alltså påväg mot slutmålet. Tiden ha rusat iväg på det här tåget också, mkt pga utav att jag suttit i samtal med Sj's internetsuport halva resan då den tekniska halvan av mej strejkade och datan lika så. Men nu ääääntligen är mitt internet igång och jag kan se Bonde söker fru, viktigt viktigt! ;) Dessvärre vet hela vagnen om att vistoria erhardsson sitter på stol nr 30 och att hon har väldiga problem med sin dator och att hon är ett teknisktmissfoster med extremt norrländskt tal. "nu bliddere nå här"
Men det är väl så det brukar vara när jag är på resande fot, jag lixom märks pga av mina missar .. kul!

Såklart sitter ett ölrapande äckel brevid mej och stinker illaillailla. Men så är det väl alltid, så jäkla typiskt ... Han gapar mer o mer för varje minut som går och slutar han inte rapa snart kommer jag lägga en pizza här i mittgången. Bäst han lägger av ....

En halvtimme kvar till götet nu!


Att jaga ikapp.

wohoooooooooooo, pågrund av super långa fina dagar och sysslor upp över öronen har jag lixom int ehunnit med bloggen. Försöker mej på en kvick upphämtning och en kort sammanfattning för att komma på banan igen :)


Jag körde mitt bokade pass med natur ettorna i fredags, en hel mix med både dans och styrka, verkade vara uppskattat. Av både grabbarna och flickorna faktiskt, kul med nya elever med glada sinnen! :) Tog mej själv på en löprunda tillsammans med harhäng efter det, andas frisk luft efter gympahall kändes som lyx faktiskt! Blev en runda uppe på måga med ljusnanleden som extra.. Mkt upp&ner med stockar och stenar ... Inte bästa förutsättningarna för att hålla ett stabilt tempo kanske, men bra träning.

HemmaSushi blev kvällens middag tillsammans med A. Och jag fick även ett kärt besök av Moa som äntligen är hemma från landet långt borta. Även hon överraskade med super söta pressenter, från Bali faktiskt! Jag förstår inte vad det varit frågan om den här födelsedagen, att jag får så här mkt pressenter hör verkligen inte till vanligheterna! Inte stora, men ack såååå värmande! (:

Senare på kvällen tömde jag upp mina körsbär i nyaste skålen och mös upp i soffan.

Sara sovöver morgonprommissen i lördags så istället blev det en morgonjogg för mej. Skönt det med, skippade ipoden och lyssnade på sommarfåglarna istället. Härlig start på dagen! :)
Jobbade sen nere på fiftyfifty till kl 14. Massa handling och förberedelse inför kvällen efter det. Storebror skulle vara med i matstaffeten och efterrätten skulle visst ätas här hemma, hos mej. Så blev lite donande och skjutsande under eftermiddagen..

Middag tillsammans med helena där jag lyckades laga ihop en riktig god kyckling rätt faktiskt. Med blandannat mango chutney och torkade persikor, hur gott som helst var det! Sanna anslöt lite senare och eurovision och fruktsallad täckte upp resten av kvällen.

I söndags var det perfekt golfväder så en stor del av dagen spenderades ute på banan. Tog mej en sväng ut på näsudden efter det o guuuuuuuuuud så fint det är där ute. Jag vill ha ett torp! nunununu.

Jobb hela måndagen i princip. Började med generalrepetioner tillsammans med hybo uppe på slotte. Gång på gång gick vi igenom programmet inför kvällen och som vanligt rådde kaos. Lixom alltid när det ska vara uppvisningar osv . Ingen vet nånting och alla bara troor så mkt! haha. Men jag tror dom fixade till det himla bra tills kvällen och att det blev en lyckad föreställning! En gruppa mina barn kunde ni kika på i ljp imorse förresten,  mina afrokids.

Hade en halvtimme att andas på innan det var dax för nästa jobb. Körde fyspass med rid&hästgymnasiet en timme senare under eftermiddagen och var skönt att bryta av med äldre elever mot slutet av dagen!
Hoppade i löparkläderna efter dete och luftade hjärnburken på måga innan det var dax för middag och ridning.

Igår var det fullrulle helaste dagen, från morgon till kväll! Startade med morgonpromenaden tillsammans med Sara, sen var det dax att klä på sej trädgårdshandskarna. Åkte iväg och handlade jord blommor krukor och diverse nödvändigt på förmiddagen Lunchade på golfen tillsammans med pappi och satte sen igång här hemma. Planterade massamassa blommor, i krukor, amplar och balkonglådor. Satte lavendel i landet och målade sandlådan. Pyssalde och donade ända in på kvällen... Sånn tid det tar, det är helt sjukt!! Men klar blev jag och avslutade kvällen med ett super skönt afropass på stark!!!

Pjuuuuuu, världens längsta inlägg. Men För att minnas mina dagar måste jag anteckna, och det gör jag här... man vill lixom inte glöma livet. Visst?

Idag är morgonpromenade på tu man hand genomförd, frukosten är äten och nu är det dax att hoppa upp på cykeln! Kaven runt tillsammans med sanna väntar innan lunch. Och klockan 2 är det dax att fixa till frippen, jag ser för hemsk ut nu ...




varm om örat.

Det är precis vad jag blir varje gång jag pratat i mobilen utan headset, skit strålning. För det är just precis vad som ligger bakom värmen...  Och ju mer jag uppmärksammar och tänker på det, ju hetare blir jag. Ngn dag när jag känner mej sådär extra smart och kreativ ska jag uppfinna ett enkelt, smart och smidigt headset. Ett som inte behöver vara besvärligt. Som det är nu är det rena rama trasselsporten innan jag hinner få få proppen i örat och svara. Sladden som i själva verket är ngra dm korvar ihop sej totalt och telefonen hänger och dinglar en cm ifrån örat. Förbannad blir jag, varje gång!  I-landsproblem brukar vara extrema, desamma gäller det här (; Och ge mej inget förslag på trådlösa headset, för det ger minst lika mkt strålining som att prata utan, det är bara en bekväm lösning .. sådeså. :)

Dagen har nått sitt slut och jag är nyduschad och t.om ren i håret. Det ni, det är vekrligen inte alla dagar i veckan .. bara torsdagar för att vara exakt. Då har jag totalrengörning, haha ;D

Efter funktionella styrkan idag satte jag mycket riktigt på mej städoverallen och gnodde igenom hela våningen. Från topp till tå är det nu kliniskt rent :) Skööönt! Blev klar lagom i tid så jag hann åka iväg o köpa en ny fin blomma till vardagsrumme. Sen har det varit kidsdance och youngdance kvällen lång. Vilka energiknippen till guldungar! Tjoflöjt vad dom tar kål på mej! Men härliga är dom, inget annat kan sägas!

Efter det tog jag mej en löprunda runt sjön för att andas lite frisk kylig vårluft. Kvar att göra för kvällen är nu att sätta ihop ett nytt träningspass tills imorgon. Ska nämligen köra pass med Några Naturare uppe på gymnasiet imorgon.... Har inte riktigt klart för mej vad jag ska hitta på.. men det brukar lösa sej tillslut. Gäller att alltid lita på sej själv och tro på flytet, ni vet (;

Dax att räkna igenom lite takter och låtar nu .. sen natti! :)



Black out.


En lång promenad tillsammans med Sara täckte upp en stor del av min eftermiddag igår, därfter matlagning och mer jobb med dans koregrafin. Vi var effektiva igår, jag och Madde så vi satte dansen nästan på engång. Skönt att den är klar nu så slipper vi göra tjejerna på kidsdance besvikna ikväll. :)

Hellebelle min solrosknopp tog mej med upp på slotte där det vankades teaterföreställning. Var eleverna från skolan som satte upp sin årliga föreställning o guu så diktiga dom är! Alltid lika roligt att se, även om själva spelet är aningen för mörkt och tragiskt för mitt tycke, men skådespelarna är grymma! :)

Bev en lugn avslutning på dagen, framför tvn och Hulken med stickningen i knät. Jag förstår inte vad det var igår, en onsdag-lillördag och bara skit på tvn efter nio?!

Hur som helst sov vi med persiennerna uppdragna inatt och det gjorde verkligen susen. Studsade upp en halv timme tidigare än vanligt t.om om knatade runt på morgonpromenaden tillsammans med sari*
En skön frukost efter det och sen har jag spenderat förmiddagen ute i hybo och dansat loss med eleverna där. Sista träningstillfället idag innan föreställningen på måndag, och som satte den riktigt bra! Jag blir så stolt! :)

Svettig är jag hemma igen, tuggat i mej lite mellanmål och det är dax att åka iväg på stark, funktionell styrka. Sen måste jag verkligen rycka tag i storstädningsoverallen och göra ett ryck här hemma. Fräsht och fint är prio ett innan den här dagen är slut.... Ärenden har jag också, som alltid.

Tjingeling *



Dax att fixa klart inför utlandsresan idag också kanske? Vi vill bli bruna o fina igen :)


krydd från india.

Dricker teét jag fick av helena, från Indien, för första gången nu. Nya smaker som jag verkligen inte kan sätta fingret på. Massa kryddor är det åtminnståne, det känner jag.. ibland sticker det lixom till på tungan sådär. Men vad smakar det, egentligen? Gott eller inte har jag också svårt att bestämma mej för .. men jag tror det är gott, i efterhand när man kännt efter lite. Konstigt hur allsidiga ens sinnen är, hur mkt det kan ta in och behandla. Konstig jag är som sitter och funderar ikring det här mitt i onsdagen. :)

Sov över morgon promenade igeeeeeeeeen, vad är det frågan om? Nånting är på tok, men jag vet inte vad. Jag tror det är för mörkt i mitt sovrum, det måste vara därför. Ska prova sova med uppdragna persienner inatt, det gör nog susen! :) Får se hur poppis det är hos min A, han vill helst ha bäcksvart och knäpptyst för att få sin skönhetsömn. Men går kanske att manipulera :)

Hur som helst drog jag på mej löpardojjorna efter frukosten istället och tuffade upp till måga tillsammans med sara. 8,2 blev dagens runda för mej, det räcker bra :) Ilande skavsår förstörde mina sista 2,5 km ... jag hatar nya skor innan det r ingådda.. blääääää.

Åkte därefter på dollar och inhandlade mej massssor med matlådor. Så nu är mitt storkok infryst. Blev att jag lagade chili sin carne, broccoli gratäng och kycklingcurry igår eftermiddag. Så nu slipper jag stressa med luncherna framöver, spec på måndagar och torsdagar då det vanligtvis kör ihop sej lite :) Ska laga till en lassagn idag också, när tid ges .. matmatmat.

Igår på jobbet gick jag igenom miljontals olika jeans modeller, känndes det som. Ändp har jag flera stycken kvar .. Pju, inte lätt att lägga alla modeller på minnet. Men jag måste, blir så mkt enkelare när jag får mina jeanskunder då jag har lite humm om utbudet... Men mkt att ta in är det vill jag lova. Högmidja, låg midja. låg fram-hög bak, rak midja. Bootcut, mindre bootcut, raka, stuprör..... blablabla. Hjärnan på helsnurr :)

Senare på kvällen hann vi med pace en sväng jag o Sara .. Blev en genom körare på armarna, lagomt och skönt. :)

Teét är slut och dax att hänga min tvätt.


Lunchen blev kycklingcurry grytan med bananer och nötter samt quinoa, bra vickan,d et var gott! ;D




Spralligaben i vårblåst.

Äntligen äntligen äntligen , back on track och förkylningen får åter lägga sej på hyllan!

Dagen började med en morgonpromenad, så skönt det kändes att äntligen få komma ut o andas morgonluft. Det är som ett piller, sätter fart på hela kroppen och ger energi för hela dagen. :) Frukost och lite pyssel här hemma innan sara plockade upp mej. För första gången iår sprattlade jag ikring på måga. Och det var så otroligt skönt att känna att varken kondisen eller benstyrkan försvunnit, löprundan blev faktiskt enkel .. Jag var lite orolig innan faktiskt, när träningen stått stilla 1 ½ v pga förkylning. Gjorde ngra glädjeskutt där på spåret, härligt härligt! :)

Efter måga åkte vi på Delins, det ska till att lagas storkok här hemma ikväll. Flera rätter och många matlådor är det tänkt. Perfekt att ha hemma när tiden krymper i min värld, vissa dagar tycks den lixom bete sej så :)

Lunchen  blev chili sin carne. sin, för det var utan köttfärs ... Varför jag skippade den förstår jag inte så här i efterhand, för vanlig hederlig chili con carne är ju faktiskt hur gått som helst .. menmen, gjort är gjort o det görs aldrig mer igen :)

Dax att göra sej iordning för jobb nu, kanske hinner jag en sväng på rangen innan också .. Jag får hålla in racerknappen :)


tacksamhet!




Födelsedagen bjöd på överraskning efter överraskning. En super inspirerande kokbok från Helena mötte mej under inslagningspapperet. Massa goa temarätter, kommer bli väl använd i sommar! :)


Aven en påse med Hopplock från indien. Te, benörhängen och en spännande tvål :)


Vackra rosa blommor från A, luktar ljuvligt i vardagsrummet :) Och en supersöt kana ifrån Stina!


Kolla vad jäkla söt den är!


En jätte stor mårbacka pelagon fick jag från moster, den är sådär över stor. Nästan så man inte kan tro att den är sann. Sååå vacker!


Ett halsbandsur, med läderremmar och vackra detaljer. Från min älskade prins, jag kunde inte blivit gladare!!

Fröken ur :)

Ngra av mina överraskningar. Så mycket tankar bakom dom som verkligen berör. Dom prickade verkligen rätt, allihopa rakt igenom. jag är så tacksam! :)

Hur som helt, tillbaka till verkligheten...
Idag har varit en fröken fräkendag från start.
Hybo skola ringde mitt i frukost och det blev en stressig morgon. Mitt funkpass fick ställas in, då pengar faktiskt är viktigare än mkt just för tillfället ... Så Har fröknat mellan 09.00-17.00 idag istället. Barnen har verkligen vårspraller i benen som kan knäcka vilken fröken som helst! jag lovar er.... Blev en dag med mkt mkt utelek, skratt, trät, dansträning
och lite gråt. En rätt normal dag på dagis, fasst endå inte .. Totalt slutkörd vid hemkomst. Som tur var fick jag en välbehövlig bamsekram av A som gav mej nya krafter till matlagning och ridning.. Måndagen är så gott som slut och jag ska förflytta mej till det gula huset med snickarglädje nu.

Imorgon väntar arbete på fiftyfifty bland annat .. ses där :)

Världens bästa.

Blev golf igår, skön syssälsättning en helt vanlig dag :) Tillsammans med storebror och finaste prinsessan. Bjuder på lite bilder nu innan jag måste kila .. Återkommer ikväll med ett nytt inlägg....


Faster fick caddie till första hålet :)


Uppvärmning på rangen innan spel på banan :)


Världens bästa*


Walle tog komandot .... :)


Utslag från 3ans tee


Det blev jobbigt åt små benen tillslut och golfen blev tråkig ... Ankorna blev mer spännande där dom gled runt i vattenhindret :)




Som en evighetsmaskin.

Runt, runt , runt och det är söndag, igen. Undrar hur många söndagar jag varit med om i mitt 21 åriga liv egentligen? Ganska enkel matematik ifall jag skulle vara n yfiken,  ca 1092 st ungefär.... plus ngra till. Det är en hel del faktiskt ...
Konstigt med söndagar, dom slöar ner och allt som oftast regnar dom bort.
Nu regnar det lyckligtvis inte idag .. inte än. Men endå känns det sådär typiskt söndagigt. Jag har frullat läänge, myst ikring i morgonrocken och sen spenderat en timme nere i tvättstugan. Söndag.

Helgen har varit intensiv vill jag lova. Fredagen avslutade veckan med 3 års kalas som sagt.. Världens gladaste treåring var det som trampade ikring på nya cykeln från farfar hela kvällen :) Han börjar bli storkille nu, tiden går undan och visar sej på de små .. Dom bara växer o växer. Själv känns det som att man stannat, vilket kanske är tur då det som väntar är rynkor o skrallt. :)

Blev tidigt i säng på fredagkvällen och klockan ringde 05.00 morgonen därpå. Jag stängde av i sömnen och sov näääästan över bussen som gick halv sju. Det var dax att styra kosan mot en heldag i falun igår. Träningsconvent helaste dagen med massamassa olika pass att välja och vraka ibland.
För min del blev det aerobic, Latino fiesta, rygg core, dance aerobic och avslutningsvis funk aerobic. Fem pass under hela dagen alltså och en förkylning på det. Men hade riktigt kul på de flesta passen och  är nöjd med dagen! :) Fick en hel del inspiration som jag ska försöka använda mej av i mina pass... Imorgon blir det iaf Funk med mina rid&häst elever, dax att dom får dansa av sej nu :)

Vi var hemma kvart över sju och efter en dusch och lite mat i magen mös jag sedan resten av kvällen hemma hos familjen Kämpe, med framförallt Stina då som varit hemma från gävle under helgen. Fick världens supersötaste porslinskanna av henne, kommer bli perfekt till sommaren, tack sötnos!

Dax att hoppa i golfskorna och rulla ner baggen på golfen nu, tänkte ta och inviga banan idag faktiskt .. innan regnet :)


Jordgubbsvår.

Ett år äldre än senast?
Man skulle nästan tro att det är så, när man helt plöttsligt går från 20 till 21, men det funkar ju inte riktigt så. Det är den där matten som krånglar till det igen ... bara :)

Jag visste att jag hade en del att förbereda inför min födelsedag, men aldrig aldrig trodde jag väl att jag skulle bli totalt sönder stressad.

Började jobba kl 9 ute i hybo, där väntade 2 svettiga timmar med dans träning. Stressade sen hem därifrån klockan 11, iväg på delins och storhandlade bakingridienser. Snubblade ikring bland mjölhyllor och konstiga chokladsorter.
Gjorde ett tappert försök att hinna blanda färdigt degen till kanelbullarna innan 12, men misslyckades såklart. Det funkar lixom inte på tio minuter ... Men sånn är jag, tidsoptimist vad än det gäller. Hur som helst slutade det med att klockan rusade ifrån mej och jag hade mer mjöl på golvet än i bunken och innan det var färdigt låg bakassistenten på golvet och degen hängde halvt utanför. I panik fick jag läget underkontroll o degen hamnade på jäsning.
Lunchde på Pens tillsammans med A, stora godaste pankakorna där på torsdagar, o  vad passar bättre på min födelsedag? :)

Efter lunch fortsatte min kaos i köket. Samtidigt som jag knådade bullar bakade jag också kärleksmums och tårta. Ja, ni kan ju gissa hur det såg ut här hemma på gräddhyllan. Tilläggas kan att jag hade planerat in ännu en kaka som skulle bakas, storstädning av huset och en rejäl dusch av mej själv och hår ... Nya blommor skulle planteras på bron också och vitsippor skulle plockas. Allt på tre timmar .....

Ibland blir jag inte klok på mej själv!
Men på nått sätt löser ju det sej alltid för Victoria erhardsson, det bara är så .. Jag har nog en räddare i nöden som vakar över mej, ständigt på vakt för att rädda upp min kaos. För det är inte bara ibland det blir så här, utan allt som oftast. Jag ska göra precis allting exakt samtidigt!

Min älskade guldtant kom tillsammans med moster som första gäster, super mysigt att ha dom här hemma. Dom pysslar o donar med det mesta och det är verkligen inte ofta jag har dom på besök :)
Dom byttes senare ut av bästabrorski med guldbarn och sen trillade toppenflickorna in. Pappa o A, närvarade mest hela tiden såklart :)
Min dag som i sin helhet varit en total kaos avslutades på bästa sätt i godavänners närhet och massa gott fika!

Bilder på finaste pressenterna kommer senare. Gäller att fånga den här dagens lediga timmar nu .. Börjar jobba uppe på gärdåsen kl kvart i tolv och jobbar fram till halv sex. Därefter blir det ännu mera Kalas, Ollefisen fyller nämligen tre år idag. Det är en stor dag för min guldgosse det vill jag lova! :)

Tjingeling*





Resteröds.

tjohoooooooo världens längsta dag med med slutet för långt bort i tunneln!


Trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna andas ut och torka sista svettdroppen ur pannan innan tolv ikväll .. Hade snarare tippat framåt 02.00.  Men så fel jag fick, pessimisten i mej fick sej en smäll på planeten som tur va. Jag brukar alltid annars vara opitimisten i gänget oberoende av vad det gäller, det lixom löser sej alltid. Men den här dagen verkade  aldrig ta slut ...

Startade dagen med att sova över morgonpromenaden, dummt gjort. Förlåt för det Sara! :) Men känns som vi ligger jämna i den matchen faktiskt ... :) Började på fifty kl 10.00 och sen dess har det flytit på non stop. Lunchade på nyfiket där dom hade riktigt god fick idag, rekomenderar verkligen er att gå dit det dagar det är firre på menyn, spännande smaker då och faktiskt och riktigt gott!
Jobbade sedan till kl 18 och åkte direkt på styrelse möte med Gymnastikföreningen. Och där har jag suttit, hurngrig, snorig och stressad. Mötet tog längre tid än vad jag hade räknat med så magen var verkligen tom nu när jag koom hem ca kvart i tio ... :/ stackars den och stackars mitt humör. Vickan på tom mage är ingen go´o glá jänta det inte, nä då går det hett till och det gäller att inte komma ivägen. Menmen, det är ngt jag jobbar på, utan resultat dock .. Tror det ligger i släkten, för jag har en älskad storebror som också blir het om öronen då blodsockerkurvan dyker mot botten. Skyller på det :)


Hur som helst har jag sen dess suttit framför datan och poppat musik och låtit den kreativa delen av hjärnan jobbat sej glödhet. Men resultat faktiskt, för nu har jag knorrat ihop mina två koregrafidanser till Hybo skola,
skööööööööööööönt.
Tvärniten satt i igår och jag trodde verkligen inte att jag skulle få ihop ngt, men tror det blev ganska bra endå. Imorgon har jag en timme med varje klass, så jag hoppas dom nappar någorlunda och lär sej ganska snabbt :)

För övrigt så är det ju min födelsedag imorgon också .. kommer bli en stressig sådan. Men, det löser sej väl det med antar jag :) Huvudsaken det finns jordgubbar på tårtan och vitsippor på bordet, då är jag nöjd.


  
 

Lite resteröds shopping blev det faktiskt idag. En stor väska, men perfekt axelrem som dock inte syns på bilden. Men den är stor och rymmlig och kommer bli bra det dagar jag behöver packa ner en del :) Även ett vitt ribbat baslinne följde med.
 

Pearls.

Ingen dag att ropa vahey över.
 
Haft feberkänning hela dagen. Förbannat seg i huvudet såklart och såndär vanlig feberyrsel som jag får .. Då jag snurrar till allt och pratar om konstiga grejer. Är det ngt som verkligen kan få mitt flum att kliva in i kroppen så är det feber ... Jag blir så snurrig och allmänt förvirrad att jag borde låsas in. På riktigt. Hur som helst är dagen avklarad och jag känner mej frisk och kry nu lagom till läggdax, skönt :)

Dagen har bestått av mkt telefonprat hit och dit både angående arbete men även en massa hittan och dittan med tågtider till gbg... Man blir överöst av miljoner argument till varför man bör välja tåg på resan istället för att ta bilen. Att man ska åka kommunalt. Inte släppa ut avgaser. Tänka på miljön. Men hur jävla lätt är det när tågpriserna ruinerar mej utav att bara finnas på dataskärmen!? Och ju fler miljövänliga folk det finns ju dyrare blir det att tänka miljösmart. Fan ta affärsmän. Men mej fångar dom inte in i sin girighetsfälla, för victoria erhardsson hon tänker nämligen ta flyget och spara in en massa pengar på det plus 4 timmar, sådeeeeeså. För så funkar det i den praktiska världen där man måste tänka på sin egen ekonomi och levene före allt annat. Tyvärr. För klart jag ser miljön som en viktig del av samhället just nu, att jag egentligen helldre tar tåget än flyget trotts att det går långsammare. Men valet är inte lika enkelt när SJ ser chanser att tjäna storkovan. Desto fler folk som vill åka tåg, ju dyrare biljetter, desto färre passagerare, desto billigare resor. Fuck off, vad är det för baklänges mattematik? Aja ... jag är ju ingen affärskvinna.. (än så länge) Så jag får väl bara nicka, le och betala .... precis som alla andra utan val. Men hur som helst, göteborg-sthlm blir det flyg i 50 minuter. Massa onödiga utsläpp i luften, flygrädsla utan dess like och enormt lock i öronen ... men det får vara värt det för en arbetslös ungdom.

Eller är jag dum? Råda mej eller ge mej en super billig biljett tack :)

Sanna har varit här ikväll vilket var himla trevligt. Så skönt att ha mina brudar hemma igen, älskar er :)


 

Nya örhängen har jag varit och köpt idag också .. ett par nya vita pärlor. Jag lyckades tappa ett uppe i fjällen så jag hade inget val. Absolut mest välanvända örhängen, enkla och snygga :)

Jag jobbar förresten imorgon hela dagen på fifty, så kom in o handla av mej vettja :)





 


Afterski 2009.

Misson completed.

Strålande sol, i bästa vänners närhet, glada i hatten och ett hejdundrande kalas tredagar non stop. Vilken toppen helg det varit! Inget annat än bilder kan sammanfatta helgen, men dom är itne installerade än så ni får hålla till godo :)

Efter en helg som resulterat i nersatt imunförsvar har jag såklart fått en smäll av förkylning .. halsont. Men tror mina huskurer togs i rättan tid, för känner mej redan mkt bättre. Skönt, för sköna maj har tågat in och jag vill vara på allerten :)

Nya planer än på g i victoria erhardssons värld, gäller att spinna på medans man ändå är i farten lixom. Blir en göteborg tripp ner till anneli den 21 och antingen innan eller efter kikar jag in i hufvudstaden. Kul att ha något att se framemot... vänner vänner vänner. Hoppas på några dagars jobb innan den trippen bara, inte läge att dra på sej spenderarbrallorna efter helgen direkt ...

Hur som helst jobbade jag ute i hybo igår, mysigt att träffa barnen igen. Idag lär jag sätta mej ner och fixa klar koregrafin till deras danser dom ska köra på tema avslutningen, vill inte göra dom besvikna när dom är så taggade. :)

Annars är det en helt hög med tvätt som måste köras, golfbanan bör invigas och diverse ärenden bör utföras. Min födelsedag närmar sej o nybakade bullar är ett måste .. men dom får vänta ngn dag till :)

5 maj idag, och ingen annans en Isabells födelsedag faktiskt! Grattis grattis tjejen! :)


RSS 2.0