saknaden.

blev inte många timmars sömn inatt vilken jag börjar känna av nu såhär när kvällen tågat in på nytt. Ska faktiskt ta att bädda ner mej strax, ladda om inför imorgon. Det behövs verkligen... känner mej inte på topp...
Dagen har för övrigt varit bra, men lååååångt. Började 08.30 och gick nästan ända fram till 17.30, en heteoretisk dag där ämnet varit sjukdomslära. Intressant faktiskt! Så det här kan nog bli bra, bara min lillhärna lyckas hänga med i svängarna, den har ju för vana att total krasha och göra soppa av det mesta. Men vill man så kan man, brukar det sägas :)
Stor handlade på lunchen och som en lyckolott fick jag skjuts ända fram till dörren av Lena i klassen, sååå tacksam för det!!!! :)
Lagat middag och varit ute i skogsdungen är väl det jag hunnit med resten av kvällen. Har pysslat ihop en liten kvistkrans som jag ställt inne i mitt rum, lite julfint sådär :) Jag saknar så mkt nu när den bästa tiden på året kommer .. Jag verkligen älskar december med allt julmys i glada nära&käras sällskap. Så mkt värme och kärlek, trygghet och glädje ... så mkt som jag saknar här borta, på berga höjden... Inte ens en julkalender har jag, o imorgon är det 1a december ... Jag har min julstjärna, min amaryllis, hyasintlökar, adventsljusstake och massa fina ljus. Försökt gjort fint och mysigt på min lilla boyta, men ändå känns det så ensamt. Mest av allt saknar jag ngn som kan lyssna och förstå.. Det är sådana gånger jag blundar, tänker tillbaka, känner, hör och luktar ... mamma. Allt är simulerat men ger mej ändå så mkt. Tryggheten och värmen från henne kommer aldrig försvinna, det är då verklig kärlek speglas. Fan, frustrationen blir ibland för mkt och jag vill bara rycka tag i första bästa gran och krama mej fast. Känna det stabila stödet från stammen, den skulle ju lixom aldrig rubbas. Det skulle inte spela ngn roll om jag uttryckte mej fel, sa fel saker eller kanske ngt hel knasigt.
Dax att införskaffa sej ett kramdjur kanske? känns som en bra idé, ngt jag ska önska mej av tomten i år .. Fast helst i förskott förstås, behöver ett kramdjur NUNUNU!!

1a advent.

Då har helgen swishat förbi o jag är åter tillbaka i Åkersberga. 1a advent blev en underbar helg hemma på gräddhyllan och jag hade mer än gärna stannat kvar ngn dag till.. Men plikten kallar o idag börjar vägen mot terapuet. Det går undan i svängarna ....
Bilderna får tala för sej själva den här gången tror jag :)
I fredags hade vi stämmningsfyld avslutning på axelsons. Sång, dans, fika, tal och diplom utdelning.
Tog tåget till hudiksvall för att spenderna kvällen tillsammans med Sanna och Helena. Helena bjöd in till mysig glögg o snittkväll i anslutning till hennes födelsedag. SUPER mysig kväll, oo vad jag älskar er :)
JAg hade med mej en påse surdegsbröd, en amaryllis o ett litet paket får Flush :)
Igår hämtade jag hem min älskade Guldtant, hon är bäst min mormor :)
Det bjöds på nybakat saffransbröd och saffrans skårpor :)

ingen hoppar högre

än JAG! Wiiiiiiiiiiiiiiiihoooo! Sitter på x2000 påväg till Hudiksvall nu och hoppar o studsar som aldrig förr. Från och med idag är jag nu full fjädrad Diplomerad massör. Smaka på den va! haha :) Känns så otroligt jäkla skönt o jag kan knappt tro att det är sant. Victoria Erhardsson, massör kan jag nu titulera mej med, häftigt! :D Den här dagen har många gånger känts som otroligt långt borta och utom räckhåll. Många nervsammanbrott, hysteriska utbrott, totalt mörker, depression och uppgivenhet har flertalet gånger varit hinder för min väg. Så nära jag varit att givit upp, gång på gång... men lågan slockande lixom aldrig, och det är tack vara många av er! Ni som stöttat, peppat, gvit beröm och pushat mej frammåt i uppförsbaken, er är jag otroligt tacksam! Tuuuuuuusen tack alla, ingen nämnd ingen glömd får jag lov att säga, för ni är många som både medvetet men även kanske omedvetet bidragit till att jag lyckas hålla huvudet uppe.... Så tack! :)
På måndag börjar nästa utmaning, vägen mot terapuet. Den kommer knappast bli lätt den heller, men skam den som ger sej... nu jäklar! Jag ska bli ännu bättre. Jag vill kunna ge mina kunder maximal hjälp och proffsiga behandlingar, vill veta exakt vad jag pratar om och sysslar med. Det är målet, gäller att kämpa på! :)
Hade certifieringsprov idag mellan 11-14, var svårt tyckte jag .. men hoppas det går vägen, jag gjrode åtminnståne mitt bästa. Efter det hade vi avslutning hela klassen, alla 94 ny diplomerade massörer, 94 nya kollegor. Ballt :)
Sitter alltså på tåget mot Hudiksvall. Ska hem till min sköna böna Helena ikväll, mysa med glöggbuffe i bästa vänners lag. Jag längtas, snart framme :)
Imorgon blir det ett efterlängtat frisör besök hos malin, det är verkligen dax nu! ser ut som en påse skit .....
Önskar alla en underbar fredagkväll*
Vickan uppe bland molnen

Bagar Bertha.

Sådär, då var frukosten äten och nygräddat varmt bröd ligger under bröd-duken för att svalna. Luktar nybakat i hela huset, mysigt (:
Klev upp extra tidigt idag för att hinna med att grädda mitt surdegsbröd som jag knådade till igår. Jätte fina blev bullarna och jag hoppas verkligen smaken blev det samma. Snart ska här provsmakas :)
Gårdagen gick som en dans, nöjda kunder = nöjd Terapuet :) Fick även tillbaka det sista, aaaaaaabsolut sista anatomiprovet och .... JAG KLARA'T!!!! :D Byte även till mej en tid på muskuleringsprvet så jag fick göra det redan igår. Dock väldigtväldigt oförberedd, men då jag tror stenhårt på att kunskapen ska sitta i ryggmärgen och att den naturliga känslan väger mer än den in-stressade, rå-pluggande, ytliga och snart bortglömda faktakunskaperna kändes det rätt att bara tuta o köra igår. Och se man på, jag klarade av även det provet galant o nu mina vänner är det inte långt kvar. Woooohooo!! Nu återstår bara certifieringsprovet på fredag sedan är jag Diplomerad samt (förhoppningsvis) Certifierad massör! Vad säger ni nurå va!? haha :D det är helt otroligt, aldrig ngnsin trodde jag väl att det skulle bli ngt av mej ... inte redan åtminnståne :)
Efter gårdagens arbete och slit så kom jag inte hem förän klockan slog sex. Sliten och trött och med en kurrande mage blev jag tvungen att återigen avboka min träning. Middag, surdegsbak, stickning fick bli min terapi igår istället. :)
Kl. är 20 i sju, tåget går inte förän 08.25 så frågan är vad jag ska sysselsätta mej med resten av morgonkvisten. Har tid på fotbehandling kl 09.30, ska bli underbart skönt! Därefter väntar en heldag med muskuleringspraktik igen, 4 nya krassliga kunder att slänga upp på bänken alltså. Undra sa flundran vad det kan lyckas bli för filurer idag :) Haft mkt svank och nackproblem på siståne ... ngt nytt o spännande idag kanske?
Önskar alla en trevlig lill-lördag*

allting i sin ordning.

Sådär, tillbaka och nerbäddad i sängen på berga höjden igen. Allt är tillbaka i sin vanliga ordning alltså. Dagen idag har gått riktigt bra faktiskt, chockerande nog! Mina kunder var super nöjda med deras behandlingar och tackade mej både en och fler gånger. Sånnt är så himla kul, när dom verkligen visar sin uppskattning och man ser att dom verkligen menar det. Det både värmer och stärker i lilla V's hjärta :)
Kom hem rätt sent på eftermiddagen, runt fem sådär och med tanke på att jag varit vaken sen 04.10 imorse så har jag haft en lugn hemmakväll.
Imorgon väntar en ny dag full av behandlingar, nya utmaningar och fler muskler som sätter käppar i hjulen för folk. Gäller att ta i med hårdhandskarna (; haha
Fick ett super fin surdeg av tobias i klassen idag också, den står och puttrar i kylen. Eventuellt ska jag baka den imorgon, spännande ... :)
Gonatt så länge*

återvändo.

Swiiish så har den underbara helgen susat förbi och måndag är återigen ett verkligt faktum. Sitter på tåget påväg till stockholm nu igen ... Har en egen liten kupé, lugnt och skönt och alla fyra säten för mej sälv, än så länge. Bäcksvart ute också, känns som både kropp och hjärna har svårt att definiera ifall det är morgon eller kväll... Rätt mysigt faktiskt (: Stannar precis i ockelbo, ser ut som dom tömmer hela byn idag. Hela perrongen full som vanligt.
Helgen har varit fantastisk! Pappa överraskade med fint uppdukat fredagsmys när jag kom i fredags. Senare anslöt andreas och mys samt idol fullbordade kvällen. (:
Var uppe långt före tuppen på lördag morgon, drog igång med adventpysslet! Såååå mysigt på gräddhyllan nu må ni tro, vojvojvoj :) Guldhjärtat och jag tog en tripp till järvsö och Lill-Babas cafär och smaskade i oss en varsin omtalad räkmacka. Så nu har även jag provat den. Himla mysigt där i fiket, ett bra utflyktsmål :) Grejsade på med både det ena och det andra resten av lördagen. Målade och pysslade, gjorde fint fint fint :)
På kvällen mös jag upp i soffan hemma hos Andreas mamma där jag blev bjuden på god mat från nya asiatiska. Enormt lång väntetid förstörde nästan den goda smaken, tyvärr :/ Lördagsgodis, robinsson och mys. Ännu en toppen kväll!!
Tidig söndagsmorgon för att hinna med att baka saffrans skorpor. SÅ himla goda, mitt absoluta favvis julbak faktiskt... mina skorpor slår allt (; haha. Kring klockan tio skuttade storebror och världens bästa barn in på gräddhyllan, sen var det full rulle ngra timmar framåt. Jag bakade glödhoppor som vi fikade få, rykande färska och varma. Så mysigt! (:
Prinssesan stannade kvar med mej resten av dagen. Fasters toppen tjej! Vi skrattade och busade på fram till eftermiddagen. Dom förgyller verkligen min vardag, mina guldstenar. Faster älskar er*

Vi hade bokat tid på romerska på eftermiddagen, jag och min älskling. Så vi bubblade och myste i underbar miljö resten av den regniga eftermiddagen. (: <3

Bjöd över Andreas m. mamma till Gräddhyllan på söndagsmiddag mot kvällningen. Jag kockade ihop jättegod lammstek med hemmagjord sås, granatäpple, gräslök, kokade morötter från landet och potatis. Till efterätt blev det grillad annanas med kokos och glass. Hel mysig kväll! (:
Blev ett rejält långt inlägg denna gång, skyller på rastlösheten här i tåget.. är inte riktigt funtad till att bara sitta stilla och göra ingenting som ni vet.  (:
Ska försöka sysselsätta mej med ngt annat nu sista timmarna. Sticka kanske?
Väl i sthlm är det skolan som gäller, har praktik hela veckan. 4 kunder per dag, stress stress stress. Hoppas det går bra bara ....
Önskar alla en trevlig dag*
Lill-babs caffär
Lördagsgodis hemma hos Mona&A
Saffrans-skorpor!!!

ääääääääntligen!

ingen tjuter av lycka högre än jag över att den här veckan är över och helgtimmen äntligen är slagen!
Fy sjutton vilken dag jag haft, fyfyfyyffy :( Spöregn, blåmärken, ensamhet och ett fruktansvärt svårt prov kan sammanfatta min dag. Lycklig att jag har mina klasskompisar dagar som denna, likt stjärnor i det mörka svarta. Tack kåmpis :)
Sitter alltså äntligen på tåget mot gräddhyllan, och det riktigt spriiiter i kroppen. Längtas efter Min gräddhylla, Min pappa, Mitt hjärta, Min mormor, Min moster och Mina guldbarn! Vännerna och närheten.... HÄR KOMMER JAG! Tänker kasta mej in i andreas armar i helgen, och stanna där för evigt.

Städade och gjorde fint på mitt rum i åkersberga igår kväll, har jag förresten nämnt att jag är klar med julklapparna? Redan förra veckan faktiskt, hihi. :)
Ska förbereda inför advent hemma ni i helgen, ta fram stakarna och göra fint. Så stämningen är på topp när jag kommer hem nästa gång. Längtas :)
Massagetider finns fortfarande lediga. Kom igen nu, jag vet att det kniper på er ngnstans ... i fix! haha
Trevlig resa till mej nu!
Tjillevippen*

Torsdag 19e November.

Det är inte vilken torsdag som helst idag må ni tro! Min bästaste älsklings A kommer nämligen hem från sin semester i thailand!!! wiiiiiihooooo så jag längtas! De här två veckorna har verkligen känts som en evighet, men äntligen är dom förbi :)
Det är åter dax för mej att kliva ut i det bäcksvarta .. tåget mot östrastation väntar och lika så en kort dag i skolan. Slutar redan halv ett idag o ingen kan vara lyckligare över det än jag. hihi :) Dock behöver jag plugga resterande timmarna av det här dygnet, prov imorgon nämligen. fyyyyyyyyfarao!
Det första jag fick se imorse när jag slog upp ögonen var att min amaryllis öppnat sin knopp under natten, en fin vacker vit blomma har tittat ut. :)
Önskar alla en trevlig dag*

lik förbannat...

glömde jag paraplyet hemma imorse! Drippet och droppet plaskade mej i ansiktet vägen ner till tåget och sedan såklart hela vägen inne i stan till skolan. Det regnar alltid inne i vasastan på hösten, det är en sak som är säkert. Trotts det svajar flickorna runt i öppna klackar, korta shorts och nylonstrumpbyxor. ajajaj, inget mode för mej att anamma, jag myser bra bakom min gigantiska halsduk, stickade mössa och ullkappa. Och gummistövlar såklart .... fast utan paraply det är jag, det lyxar nylonstrumpbyxorna med istället.
Haft tillämpad anatomi hela dagen idag, slutade redan halv två vilken var så underbart skönt. Kilade hem och drog på mej löparkläderna och stack ut på en runda. Var så längesen jag sprang och lika längesedan var det jag såg dagsljus ungefär. Blir dåligt med det under skoldagarna då vi tillbringar lektionstiden nere i axelsons källare ... :(
bytte om och åkte ner på gymmet en sväng också innan jag svängde in i centrum fram o tillbaka. Hittade en jätte mysig butik som jag inte sett förut, massa lantli inredning precis i min smak. Fyndade lite smått och gott. Bland annat sängkläder som var sååå fina :) Lägger upp bilder sen.
Resten av kvällen kommer jag spendera framför Halv åtta hos mej och bonde söker fru. Anatomi pärmen får bli nattsaga......
Har fortfarande lediga tider för behandling/ massage i helgen. Ta chansen vettja :)

lill-lördag.

Redan onsdag o hej vad det går mellan pattar o lår. Veckan riktigt kutar ifrån mej, gud så underbart! Snart är det helg o det blir dax för mej att hoppa på tåget mot norr och kära hälsingeland. :)
Spenderade hela långa efermidagen samt kvällen vid köksboken med anatomipärmen uppslagen strax under hakan. Flitens lampa lös och min hjärna brann... Fy sjutton, jag vill vara färdig nu! Jag vill joooooooobba! Men inte långt kvar, 29 januari ... pjuuuh :)
Det regnar idag igen hör jag, bäcksvart ute så har ingen chans att se. Men hör hur det smattrar mot fönstret. Varje dag regnar det o blöt blir jag. Springer ifrån paraplyt varje morgon, samma visa varje dag ... Ska försöka bryta den trenden idag faktiskt, ngn gång måste det ju faktiskt ske en förändring även i mina vanor :)
Frukostgröten är slut o det är dax att borsta gaddarna. Sedan väntar en promenix till tåget in mot stadskärnan.
Godmorgon*

Galen.

I två dagar ha jag nu försökt ladda upp ett blogginlägg utan resultat. vad är det med mac o blogg.se????? är det ngn som vet? Jag blir galen (:
Hur som helst är helgen förbi och en ny vecka ha tagit fart. Söndagen startades med morgonplugg innan rastlösheten smög sej på och jag tog tåget till täbycentrum för lite strosing (: skönt tidsfördriv att släppa alla tankar och strö  omkring i folkmassan, ta en fika och sedan tuffa hemmåt med tåget igen.
Bakade även Rimbobullar på förmiddagen och bjöd sedan på middag, bestående av ungstekt lax, saffrans - kantarell risotto och sparris. mums :)
Mörkret  ligger bäcksvart här utanför fönstret på berga höjden, huvaligen ... frukosten är äten, matlådan är klar. Bara gaddarna som ska borstas nu innan det är dax att ge sej av mot tåget. Slutar redan kl 13.45 idag, underbart skönt!
Kommer åka hem i helgen också, ska bli så skönt. Så är ngn intresserad av en behandlig så hör gärna av dej ..
076-7883213.
Införskaffat mej en ny mössa som hjälper mej kriga mot storstadsvinden.
Fyndade även denna jeanstunika på rea. :)
tjilevippen*

sabado.

helg helg helg, underbara helg. Lååååååånga lediga dagar då jag kan göra precis vad jag vill härligt!
Trotts ledighet klev jag upp 06.00 då klockan så fint ringde, 1,15 h extra sovmorgon räckte bra faktiskt. Frullade och satte sedan igång med pluggandet ... Var flitig fram till klockan slog tio och det var dax för step-dance nere på gymmet, toppen start på dagen :)
Åkte hem och gjorde mej lite lunch innan jag hoppade på tåget in mot stan för att möta upp rebecca. Blev lite strosing bland butiker och massvis med folk. Hm släppte ju sin nya kollektion idag så det var lite extra mkt fart och fläkt där inne... fy sjutton. Hann även med att mårsa på bästaste storebror o Papi innan jag åkte hem till Berga. Dom kom från en kryssning och lyckligt lottad som jag var hann jag sno åt mej några kramar :)
Myst med räkor, ost, och en heeeeel låda anthon berg choklad ikväll. Körslaget och bara massa avslappning, vila för sinnet... helger behövs verkligen, ngn mer än jag som känner det?
Får se om jag åker till täby centrum imorgon. Ngt mer än att plugga måste jag sysselsätta mej med iaf, och köpcentrum är perfekt när skitvädret pissar där utanför, eller hur!? :)
Vad sysslar ni med i helgen gott folk?

fölängning.

då var det bestämt, här med är min sthlms vistelse förlängd från 27 november till nu 29 januari + 3 veckor till.... Jag avslutar den här utbildningen med ett massageterapuet diplom alltså. Om allt går som det ska vill säga. Men har man gett sej in i leken får man leken tåla, även fast den är för jäkla dryg ibland .... huvaligen. Nåväl storstads äventyret fortsätter ett tag till alltså. :)
Inga märkvärdigheter idag annars .. Somnade och pratade i sömnen när jag fick behandling idag, men det hör ju till vanligheterna så ... Förstår inte vad det är som blir helt totalt fel i min kropp när jag slappnar av, jag tvärslocknar på direkten o har sen jätte problem att få liv i mej själv. nåväl, död är jag då inte :)
Dansat afropower ikväll o bläää vad tråkig koregrafin är nu, nästan så jag kan kräkas på den. Samma lika, gång på gång ... visst hamnar jag i flow, men timmen känns oinspirerande och enformig. Hade hoppats på ett pass med step/styrka därefter.. men var visst bara jag som hade bokat. Svininfluensan tar kål på många träningsfantaster just nu, det märks markant nere på gymmet. Ska ni vaccinera er förresten? Beräääääätta för mej, för själv har jag absolut noll koll på vad som är bra eller dåligt angående hysterin. Hur ska jag göra? Spruträdd som jag är .. vaccin eller ej gott folk?
Fredag imorgon, slutar dock inte förens kl 16... Men fredagslunch på vurma i härligt sällskap lättar nog upp dagen :) Ska skynda hem sen för att avsluta veckan med stripchair!! kuuuul :D vet inte irktigt vart resten av helgen tar mej ... det återstår att se.
Nattinatt*

jag fixare!!!! :D

Jag skuttar ikring av lycka, hoppar och tjuter och glädjetårarna rinner ner längst kinden... nåja, nästan åtminnståne. Överlycklig är jag i vilket fall som helst! Jag klarade det förbannade anatomiprovet och ingen är lyckligare än jag!!!! :D:D:D made my day!
Annars har dagen rullat på i bra tempo. Behandlade bröstmuskler på muskuleringen och hade muskelyoga innan lunch. Råkade dock somna sista 15 min på yogan .. farligt att lägga en erhardsson på rygg o be henne vara oaktiv, då slocknar hon på momangen. Duracellkanin passar bättre på fröken E. :) Anatomi resternade 3 timmar av dagen .. Tågat hem o sitter nu o käkar lite middag. Ska strax ner på gymmet en sväng, ikväll blir det julklappsinslagning och lite plugg antar jag..... tänkte bara medela att alla mina julklappar är inhandlade, nåväl förutom en. Men deeeeeeeeeee ni kallar jag framförållning ; hihihi
Rea fyndade i helgen :)

kristaller i höstmörkret.

Uppehåll åter igen, men massa sysselsättning är orsaken i ni kommenterar för lite för att jag ska känna mej peppad och inspirerad till nya inlägg ... sådeeeeså :)
Hur som helst .. jag har haft en helt underbar helg tillsammans med mina goa vänner som kom till sthlm för en snabb visit. Helena, Sanna o Anneli kom för att hälsa på oss som redan är på platts här nere i storstaden, mej själv, moa o rebecca. Blev en helg full med mys och skratt. Lite shopping och en underbar middag/kväll på East. Jag älskar er mina kristaller, jag hoppas ni vet det.
En ny vecka har sparkat igång och det med besked. Började veckan med anatomiprov igår som var så pittit svårt så jag vet inte vad... håller alla tummar och tår för att det gick vägen, men tvivlan där stor o det knäcker mej :(
Idag däremot har varit en dag som alla andra, muskuleringen och anatomi. Lärt mej massa nya tekniker ang. nackbesvär osv, väääääääldigt nyttigt och användbart!
Funderar över helgen, ljusdal eller inte? Får fundera ngra dagar till tror jag innan jag beslutar mej över det ... Men jag saknar gräddhyllan, mitt mysiga hem :)
Dax att knyta på sej tränings skorna och brumma ner till gymmet, ikväll väntar ett pass bodytoning. Det första på väldigt länge då jag varit hemma på lov och sedan var sjuk hela förra veckan... Denna förkylning, tycker alla snorar omkring nu....
Uppdaterar senare :) tjingeling

annorlunda.

Sådär, dax att dra täcket under näsan och sänka ögonlocken. Dagen har rullat på relativt bra. Haft kluriga problem med under praktikdagen, många kunder med olika skador/smärtor/problem, det gör att man får tänka till lite extra sådär ... otroligt lärorikt!
Innan skolan imorse klev jag in i Åhlens julavdelning, jag kan helt enkelt inte hålla mej längre. Kom ur därifrån med en påse fylld med fint inslagningspapper inklusive band. Nu är det dax för julklappsjakten, på riktigt! oo vilka julkänslor jag har, o jag bara älskare! :) På väg hem från skolan stannade jag vid odenplan och köpte en fin amaryllis samt tre stycken hyasint lökar, så nu ikväll har jag pysslat och gjort fint... :)
Det hänger en förkylning över victoria erhardsson, tredje dagen nu o den verkar varken vilja bryta ut eller försvinna. En sånn där jobbig rackare ni vet, som man inte riktigt har kontroll över. Träna eller inte träna? Vila och kurera eller köra på som vanlig? Feber eller normal temp? Ont i halsen eller ej? fasen, imogon är jag frisk!
Det känns annorlunda att släcka ner i sovrummet ikväll. Älkade A sitter på planet mot thailand och ngn godnattpuss kan jag inte riktigt komma i kontakt med då ... :( Han har aldrig riktigt varit så långt ifrån mej ngn gång, hur ska han klara sej i landet långt borta utan mej lixom? Vem ska smörja honom på ryggen så han inte bränner sej tillexempel .. sånna där viktiga saker ni vet, som han behöver mej till. Hrm.. nä, jag ligger här hemma på bergahöjden och lyssnar på stormens riv mot fönstret och känner hur kylan drar där ute. Härliga november......

Tillbaka.

Tillbaka igen efter ett kort blogg uppehåll. Dagarna hemma på Gräddhyllan susade fram i rask takt och varken tid eller utrymme har funnits till några längre stunder vid macen. Men ni har klarat er rätt bra ändå antar jag :)
Har haft helt underbara dagar hemma i Ljusdal. Fullt sysselsatt har jag njutit av lediga dagar och mysiga senhöstkvällar. Tända ljus, vänners närhet, härliga promenader, joggingturer, bakning, matlagning, dans och kärlek. Familj och lycka ... finns inte ord till hur mkt jag uppskattar allt.
Men med batterierna laddade är jag alltså tillbaka i huvudstaden. Och oj så olikt sej det är här nu när alla löven har trillat mot marken. Knappt jag känner igen mej .. men ögat blir vant, så promenaden ner till tåget känns nog inte lika kal och öppen idag förmodar jag :) Sovmorgon har jag idag också, börjar inte förän kl 10.30!! Trotts det klev jag upp 05.00, åt frukost och gjorde mej redo för dagen. Det är så skönt om de tidiga mornarna, alldeles tyst och mörkt. Ger verkligen en lugn start på dagen där det finns utrymme att slappna av, guldmorgon.
Ska plocka fram anatomipärmen nu, försöka printa in lite nya kluriga ord .. spännande... knappast ...
Bakade för fulla muggar igår, knäckebröd och choklad doppade kokostoppar. Blev himla lyckade resultat!!! :)
Önskar alla en fin dag*

RSS 2.0