OHOOOOJ!

Men nu läll har jag varit borta länge ... mkt länge!

Mkt har hänt, dagarna är fyllda till full pott, våren har triggat igång mej och jag går på fullerulle 24/7... nästan iaf :) Kul har jag o pysslar gör jag.

Nu senaste dagarna har ja dragit igång projektet 'massagerum'. Jag har haft ett provisoriskt här hemma, fult, trångt o noll myskännsla. Försöker råda bot på det nu, lite åtminntåne....

Misson nr 1 var att få ut al bråte ur rummet. Där ibland en fläsksoffa med sju sittsar, ett hörn-databord o massa skrot. Är man gräsänka är det svårt att be ngn om en hjälpande hand, så jag har slitit med svetten sprutandes. Jävlats har det gjort, men nuuuu äntligen börjar det reda till sej.

Gjorde ett besök på Ikea i onsdags, hade med mej världens bästaste A som smakråd o sällskap. Trotts att han retar gallfeber på mej 85 % av tiden o att vi mest gnabbar o tjaffsar är allt så underbart lättsamt tillsammans. För alla som gnor sina geniknölar nu så jag jag tala om att, nej vi är inte tillsamma igen. Men vi hör ihop, på avstånd. Själsfrender  kanske ... vad vet jag. Hur som vet vi vart vi har varandra, på vilken del av jordklotet vi än befinner oss. Det är rätt häftigt ...

Igår blev alltså en försöka installera allt ny inköpt -dag på förmiddagen... EN hylla hade jag köpt, två ben, fyra hyllplan.. kan väl inte vara så svårt att bygga ihop?! Bullshit, Ikea grejer kan verkligen ta död på mej. FEMTE försöket och hyllan stod på plats.. Vilken pärs.

Jobade på eftermiddagen ute på hybodagis som fröken prupp, såååå kul att träffa alla barnen igen, dom har blitt så stora!! :)

Jobbade med projektet resten av kvällen o jag finner lixom ingen ro, jag får inte till det som jag vill ha det .. ngt fattas!? Målade en massa gjorde jag också ... det är jag bra på.

Idag däremot har jag cementat (?) säger man så? Ah, det gör jag iaf ...
Jag har cementat fasst ett träd. Jajjemen, o snyggt blire! Trädet har jag hängt upp i taket på tork ... ge mej snabbtork tack!
För tillfället är jag på jakt efter en bateriborr. Gärna en borrare också .. känns som att sne-vickan kan ställa till det rätt rejält om hon börjar borra på fri hand. Hon gör gärna det .. jobbar på fri hand alltså, allt för att spara tid. Hon gillar nämligen faaaart o har allt som oftast bråttom.

Lunchen är slut o det är dax att åka o hämta en skp bil. Ska köra skrotet till soptippen och sedan ner på rangen och veva igång swingen för i år! jiiiiiihaaa, håll i hatten för första bollarna brukar inte gå rakt.
För övrigt efterlyser jag golfsugna flickor, tjejer, kvinnor!! Kom igen nu, slopa kyrksjön den här sommaren o knalla runt på gröna banor tillsammans med mej istället!! Bättre motionsform finns inte. :)

Förresten, nämnde jag att jag behövde en batteriborr?


RSS 2.0