better up.Damhockey avslutar torsdagen. En torsdag som varit bra, tillbaka i stabila vardagen igen efter en turbulent gårdag.

Tack; Tessan, Moa, Sara, Sara, Isabell och Jenny. Det är sånna som ni som får mej att förstå att det är okej att vara ledssen, att det är okej att tala om det, berätta och dela med sej av det. Att det är okej att erkänna att dipp-dagar existerar, att dom finns där, inbäddad i all lycka.

Era kommentarer gjorde mej varm i hjärtat, tack för att just ni skrev det ni gjorde.

Ngt som gör väldigt starka avtryck hos mej är när människor agerar på ett sätt som jag aldrig ngnsin förväntat mej innan. Vänliga gester, snälla ord, tankar och gärningar. Dessa människor hyllar jag, dom är unika. Jag lever efter filosofin att göra minst en människa glad varje dag. Tänk om vi alla hade den rutinen .. värt att tänka på kanske :)

Efter morgonstund och hockey startade min dag med en massagebehandling här hemma. Åter igen en klassisk behaglig massage, skön start på dagen :) Där efter röck jag tag i dammvippan och körde en genomgång av huset. Nu står det skinande rent, lagom till helgen, toppen!

tog mej en promenad ner till peugeot right on time till lunch. Den åts på golfen med pappsen och sedan var det bokrean som gällde för hela slanten. Hittade ett par stycken som jag mer än gärna ville ha med hem, men tomma plånboken sa stopp och jag lämnade bokhandeln tomhänt .. strosade ikring lite innan jag slutligen gick till mormor och  mös en stund. Middag och en behandling har varit kvällens to do. OS har sedan fått varit aktivitet nog. Jag känner av en förkylning i kroppen, den måste bort bort bort. Bästa medecinen är sömn så dax att hoppa i kojs nu så jag är fit for fight inför morgondagen. Kommer bli så spännande :)

Önskar er alla en god natts sömn*


24 Februari 2006

En krasch. Uppgivenhet, tårar och en kännsla av tomhet.Så startade min dag .. Jag kolappsade. Men blått för en kort stund, bet mej i läppen och drog tag i livet. Som så sej bör för att ladda om och ta sej vidare efter livets dippar..

Kännslan av att veta att ännu en dag utan arbete, utan pengar och utan specifika uppdrag skulle rinna förbi fick alltså tillbringaren inom mej att tippa över. Jag har i tidigare inlägg stort och tryggt sagt att jag inte skulle ha ngra problem alls att leva hemafrulivet, o det står jag för fortfarande. Men när vi lever i en värld där pengar styr så oerhört över livet och plånboken gapar tom, då finns det tametusan inge värre än at bara gå hemma. Gå hemma och vänta på svar, besked, på att ngt ska hända. JAg har sökt såååå många jobb, varit runt på olika företag, kikat där o kikat där. Funderat, vänt och vridit på varenda sten men faktum står kvar; Jag är arbetslös och ute är det minusgrader ut över det vanliga.

-30 grader på tempen var lika verklig som kolappsen men solen sken. Bestämmde mej för att göra det samma så drog på mej förklädet och satte igång en deg .. huxflux satt ett litet leende på läpparna igen. Det gäller att finna det små glädje ämnena i vardagen sägs det .. Att få baka är en grej som gör mej glad, så jag gjord'et. Solbullar blev det, eller kalla dem vaniljbullar om ni så vill .. Solbullar för mej, sådeså (:

Lunchade med pappsen på pens och sedan for vi mot graven. 24 febuari åter igen. Det är fyra år sedan på dagen idag, mamma. Fyra år sedan min trgghet hastigt ryktes ifrån mej. Lämnade mej kvar med hela världen framför mina fötter. På stapliga osäkra ben stod jag helt plöttsligt där, med massa värmande kärlek och tankar omkring mej men känslan av ensamhet var starkast. Jag var inte redo, inte beredd för fem öre. Inte min mamma, aldrig! Det som inte fick hända, hände. Jag glömmer aldrig den dagen, aldrig den blicken som fick mej at förstå. Jag minns inga ord, bara en blick och sedan är allting svart. Jag minns hur jag i panik sprang mot dörren, krashade mot golvet och skrek. Jag skrek och skrek, hörde inget, såg inget.

4 år.

Jag vet vad jag vill minnas, vad jag vill bevara och aldrig glömma. Vad som för mej är viktigast att ha med mej i hjärtat, det som betyder mest. Men hur mkt jag än försöker att putta undan och kasta bort dom förbanade sista 1,5 åren av ett helvete utan dess like. Ett lidande jag inte ens önskar den elakaste av männisor. Så finns dom bilderna kvar, starka, riktigt starka. Brinn i helvetet förbannade jäva sjukdom!!!!!!!!

Skrammel i köket, värme, tryghet, kärlek, förståelse, närhet, skratt, diskutioner, likheter. Mamma&dotter.

17 år.

Jag ska måla hela världen lilla mamma
Jag ska måla hela världen just för dej...

Det pushar, ger styrka, kraft och vilja. Mamma jag älskar dej!Vackra solbullar gav mej leendet tillbaka och dagen vände om på en femöring efter lunch.


Delad glädje är dubbel glädje. Mormor och moster fick sej ngra bullar :)

Tog mej en ensam lång promenad i solskenet på eftermiddagen. Rensade ut allt som ut skulle. Andades, filosoferade och mådde bra. Följde mormor till sjukhuset och trixade en stund. Telefonen ringde och veeeet ni vad! Ja ska jobba på Romerska fre och lör. jiiiiiiiiiiihaaaa, ska bli så himla skoj! Dom köper mina tjänster, dom vill ha mej, deeeet ni! haha :)

Om att gå från botten till toppen på en och samma dag. Det skapar sinnesförvirring och en kaos mellan tyngd och lättnad.
Hade en kund här hemma på kvällskvisten som ville ha en avslappningsmassage. Enya spelades, massa ljus i rummet och behandlingen gav mej så otroligt mkt själv som terapuet och landade verkligen i mej själv. Lyckat! :)

OS-soffan och kvällsfika. Gräddhyllan är i ro och vi lämnar 24 februari för den här gången ... försvinn!prinsesslek

Åter igen placerad i OS-soffan. Skyttestaffeten och det ser tyvärr inte ut att gå vägen för brudarna ..

Började dagen med att ge en massage. Hämtade därefter upp vad som skulle bli mitt guldkorn för dagen, min prinsessa, mitt hjärta och min ögonsten. Älskade lillaSessan. Det var faster time och inte en dag för sent ..! Hellst av allt skulle jag inte vilja gå miste om en enda dag i mina brorsbarns liv. Hur dom växer, lär och faktiskt sakta men säker också blir äldre. Dom betyder verkligen allt, fasters små hjärtan! (:

Dagen har alltså gått i lekens tecken, gasen i botten 120 km/h mest hela tiden, härligt men ack så påfrestande också .. Lekorken är inte riktigt vad den var för sisådär 16 år sedan :b men bra nära ...

Masserade ännu en gång senare på eftermiddagen innan det var dax för middag. Resten av kvällen har spenderats på STARK där det både dansats freepower och sedan genomkörts ett pass Balance & soul.

Onsdag och lilla patteklappar dagen imorgon och inte en timme planerad. Ge mej förslag vettja! Och massage erbjudandet står kvar ännu, passa på vettja!


Levererade en vetekudde idag, men har fler stycken kvar. Linne med vacker spetts samt en utomordentlig funktiton. Ta hand om kroppen folket, ni har bara en, eran egen.


Jag har satt igång en surdeg också, spännande! Det blir ett projekt att följa dag för dag! :)väderleken.

I helsike att man ska behöva känna sej som en gnällig 75 + som inte gör annat än beklagar sej över vädret. Men vad annat kan man göra undrar jag då? Hela sverige står i princip stilla, sj fungerar inte, SL exicterar knappt, förseningar hit och inställda turer dit. Det är tametusan bara blåbäret som rullar som han ska .. man kan lita på min prins :) Hur mkt igloo han än ser ut att vara så startar han snällt och fint vid första försöket, no matter what (:

Var på bio med pappsen igår, snabba cash. Slumrade till 4 gånger och filmen kändes rätt rörig, pga av trötta ögon eller inte, det låter jag vara osagt. Får nog ge den en till chans :) Idag däremot när kylan bäddade in hälsingeland som mest hoppade jag i skurkläderna och åkte ner på peugeot för att rycka tag i alla damråttorna. O jag har väl aldrig sett maken på damm och skit, fy sjutton säger jag bara! En grovrengöring kom inte en dag för tidigt, bläsh bläsh bläsh. Det finns nog inte ord för hur många råttot jag röck i svansen innan jag var klar. Men nu står firman skinande ren och luktar ajax så det står härliga till! :)

Städningen har i princip tagit hela dagen, vilket varit himla skönt då jag verkligen inte vill uppleva en oinnehållsrik dag igen på mkt mkt länge, dom dödar mej. Lunchade på golfen med pap, storebror och fasters prinsessa, hälsade på guldtanden på eftermiddagen, hade mariokart turnering med A samt avslutade med en fajt i fia med knuff. Kuuuuul :) Middag o sedan har kvällskvisten inneburit ett pass body attack uppe på gärdeåsen. In myst i pyamas och morgonrock sitter jag nu uppkrypen i OS soffan, sveriges herrar är borträknade och nu är det bara brudarna kvar .. dom kan man lita på! (:

Har lediga massagetider över, hör av dej vid intresse. Antingen via komentar fältet eller 076 788 32 13. För er som inte hängt med i svängarna pysslar jag med klassisk massage, ansiktsmassage, revolving, strain & counterstrain och övriga massage terapuetiska behandlingar för skador av diverse slag. Armar, ben, fötter händer, rygg, rumpa, mage, ja allt man kan tänka sej :) Fiffigt va.

Tjillevippen*

Förresten, har vetekuddar kvar!


Förgyller.

haft en lång söndagsfrukost hemma på gräddhyllan nu .. liksom alltid. Söndagar är lika med ingen morgontidning så istället har jag ögnat igenom fredagens let's dance avsnitt som kom i skym undan pga av OS. Tackar vet jag tv4 play :)

Lördagen spenderades som sagt hemma hos gofisen i Nore. Melodifestival och OS om vart annat och ohooooooj fler medaljer!!!! Och det bästa utav allt, det återstår en hel vecka innan OS når sitt slut, underbart! :) Vinterkvällarna förgylls verkligen av alla tappra sportsjälar som sattsar allt i landet långt borta. Hade en toppen mysg lördagkväll och vill lixom inte att det ska vara slut redan .. helgen har varit underbar. Tack Unge :)

Jag hade inte tänkt gnälla på vädret i det här inlägget, men det är fasen svårt att gå obenämt förbi.. vad sjutton hittar man på en söndag, när snön vräker sej ner på tvären, blåsten fladdrar ostrukturerat ikring och minusgraderna är ett faktum?! Ge mej förslag! (:

Men jag tänker inte ge upp våren, aldrig i livet .. det spelar ingen roll hur mkt det viner utanför fönstret. På Gräddhyllan har vi vårkännslor, no matter what. Plantorna växer, fröna gror och vackra tulpaner spirar på vardagsrumsbordet. I Like! :)
Helgmys.

Burr vilket rusk väder. Vi vill ha vackra härliga vår vinterdagar med solsken, utomhusaktivieter och droppande istappar .. kom igen nu någon gång!

Samma visa var det igår. Men med rivalitet i blicken klädde jag på mej lager efter lager med kläder och avslutade med dunjacka och täckbrallor. Gav mej ut på en promenad innan lunch och resultatet blev isiga kinder och tokblöta kläder.. Lunchade på pens med storebror o pappsen för att sen greja på med hittan och dittan innan jag åkte upp till mormor med nybakade hallonmuffins med riven vit choklad (: mös med henne en stund innan det bar av mot tennishallen. Spelade match mot Andreas och OHOOOOJ va' kul det är med tennis! Grämer mej över hur dum jag var den gången jag la ner mina tennisträningar... Fasen också. Men lite kännsla har jag väl åtminnståne o det blev en riktigt jämn match :) Åkte för att fika hos mormor och sedan styde jag blåbäret hem till gräddhyllan igen. Dusch och middag o pyssel med trix. Kvällen spenderade jag i nore hemma hos stina o co. Älskar att ha henne här, då känns allt så .. självklart. Vi fixade min fripp som varit allt annat än vacker de senate veckorna. Dock kapade jag inte av mej till pojkkort, fan .. jävla feglort jag är! :b OS o bara mys i allmänhet resten av kvällen. Undrbart.

Idag däremot hade jag lite att fixa med på morgonen, pysslade om mina växter och frön och dammade runt lite. Klockan 10 var det dax att tränga sej in på MRL uppe på gärdåsen. Hej o hå vad många hurtiga lördagsmotionärer på en o samma platts .. trångttrångt. Hem och duschade och sedan ner på köpingen för att möta upp sötstina igen. Så har alltså spenderat resterande delen av dagen ikring strosandes i centrumhuset, fikat på finess och beklagat mej över vädret. For hem till moster och grattulerade storkusinen o kikade in hos mormor för att kolla ställningarna.

Nu, landad på gräddyhyllan. Alla ljusen är tända och lugn&ro råder. Med krampande handleder har ja nu lagt i från mej guitarren. Jag har nämligen suttit o spelat guitarr hero , låt efter låt o faaaaaaaaaasen vad jobbigt det är åt händerna! :O

Funderar över en tupplur i bastun innan de tär dax för middag. Kvällen kommer spenderas med sammaste bästaste sällis som igår, melodifestivalen och os. Underbart :)

Önskar er alla en trevlig kväll*


salt.

Men det snöar än... jag blir itne klok på det här vädret. Jag behöver vår, nununu. (: Åtminnståne varmare temp och soligare dagar, det är väl inte mkt begärt?

Efter frukost och efterfix imorse knöt jag faktiskt huxflux på mej pjäxorna och spände på mej längdskidorna. Hade planerat att den en tur på golfbanan, åka ngra hål och längta efter golfsäsongen .. Men icke, så fort jag lämnade skoterspåret försvann skidan ner i det djupa vita och jag hade snö nästan ända upp till knäna. Min idé blev alltså spolad. Så istället hoppade jag in på skoterspåret igen och följde det fram till kyrksjön. Väl där höll jag på att frysa fingrarna av mej så skidade hem igen. Rätt mysig tur faktiskt .. :) Bytte dojjor och for upp till guldtanten och skottade gården. Jag börjar lessna lite lätt på skottning nu, vallarna är för höga och det blir bara en massa besvär. Behöver en ny teknik tror jag, har ni ngra tips? haha :)

Men sen mina vänner styrde jag blåbäret mot rosehills och inhandlade mitt guld. Varje år, samma tid, på olika sätt och med varierande resultat. Jag köpte årets blomskott! Dom är sååååååå söta så det är inte riktigt klokt. Gröna och sköra, pyttesmåa men förhoppningsvis fyllda med växtglädje. Köpte dock inte alls lika många som jag brukar göra, det få räcka med ett par stycken iår .. man kan köpa så fina färdigväxta till sommaren, så jag spar mej lite tills dess. Men lite pyssel måste jag ha :)

Lunchade pankaka på pens med papi och flängde sedan omkring för att greja med ngra ärenden. A hämtade upp mej och sen ba vi iväg på utflykt. Bollnäs och Mobackes blev målet ... En mysig dag kort och gott (:

OS kvällen har entrat och jag ska förflytta mej till soffan och se när anja ska vinga ner för backen, ikväll igen .. hon kan inte vara riktigt klok. Usch och fy, tur jag kan hålla pappsen i handen (:

Men hörrni på riktigt nu, ska jag klippa av mej kaluffsen eller inte!? Ge mej rååååååååååååd.


Together forever fasst i splittrade världar. <3


värmande vän.


Torsdag förmiddag och snöflingorna silas ner från skyn. Ännu mer snö! This seems lika a never ending story ... inget att göra åt det dock :)

Morgonen är förbi och jag har grejsat och donat, myst och städat lite. Vad ska jag göra här näst tro?

Har en hög med vetekuddat i lin ifall någon är intresserad. Perfekta att värma i micron nu när kylan snabbt gör oss huttrande och kalla. Även perfekta smärtlindrare vid mensvärk och övriga buksmärtor. Lindrar även smärta i muskler och håller blodcirkulationen igång för bättre läkeffekt vid sådana skador. Hör jätte gärna av er ifall ni behöver en värmande vän! (:Önskar er en fin dag*Lill-lördag.

vojvojvoj, det här har verkligen varit en dag i arbetslöshetens tecken. Har fladdrat ikring mellan himmel och jord, sökt jobb, letat högskolestudier, besökt eventuellt kommande uppdragsgivare/kunder, haft möte ang företaget, och allmänt försökt strukturera upp mitt liv. Fasen, ge mej ett jobb nuuuuuuuuuuuuu!

Nu är det os som gäller för fulla muggar, fasen jag gillar dom här spänningsfyllda kvällarna, man hejjar i soffan och sveamoderland bankar i hjärtat.

Torsdag imorgon, ännu än dag med noll planer, kom igen .. ge mej ngt! :)

Föresten så går det ypperligt att boka behandlingar fortfarande, ni når mej på 076-7883213. Samma nr gäller även om ni hittar mina svarta skinjacka, den är spårlöst borta. Har jag glömt den hos dej månne?!

Gravat egenfiskad röding har jag också gjort ... blir provsmakning fredag kväll :)


Semeltisdag!


Fettisdagen har nu nått sin ända och självklart har jag haft på mej bageriförklädet idag! Vad trodde ni annars!? :) Hängde på låset på coop imorse för att få tag i försa bästa jäst samt mandelmassa och styrde sedan blåbäret hemmåt och satte igång med degen. Samtidigt städade jag huset till skinande rent och allt sammans var klart lagom till lunch. Åkte sen upp till bästaste guldmormor med ngra semlor, hjälpte henne med handling och moster anslöt lagom till fikat.

Uträttade lite ärenden nere på köpingen och tog vallevoffsingen i handen och gick ett varv runt sjön innan jag vände hemmåt mot gräddhyllan för middag. Dansat freepower nere på STARK och sitter nu bänkad framför OS tillsammans med papi. <3

Självklat kan jag lägga ut recept på det jag lagar o bakar ifall intresse finns, men hojta till i kommentar fältet då det dyker upp ngt ni är intresserade av så ska jag knåpa ner det. :)

Nu;
Heja sverigen!
Mums!


hemma igen.
Lämnade fjällen igår på förmiddagen, tog mej en morgontur på längdskidorna... i rosa fjäll, mäktigt!

Jag har pysslat och fejjat igår och idag. Bland annat har jag gjort två nya fruktkorgar i spets, fina nu till våren :)
Hinner inte uppdatera mer än så här nu, ska nämligen iväg o dansa lite freepower ..!
Hörs sen, tjingeling*


Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen.


!,2 mil på längdskidorna över öppna vackra fjäll även idag. Reflekterade över det häftiga kontrasterna i mitt liv .. För ngra få dagar sedan slungades jag runt i storstadsstressen, bland folkmassan och trängseln vid rusningstrafiken nere i tunnelbanan. För att sedan huxflux skida fram alldeles ensammen i nypistade spår i en så gott som orörd värld. Kanske aningens turbulens för sinnena, men oj vad jag trivs... Variation, det är vad jag behöver! :)

Utöver längdåkning har jag njutit i solen och åkt skoter till tänndalen fram och tillbaka. Strax innan fyra styrde jag kosan mot funäs och fick mej en helkropps thaimassage i 50 min. Så skönt att själv få beröring, lite oväxling :) Sitter nu här redo för middag på volleriet tillsammans med Papi, Peder, Marlene o Sandra. Ny bastad och mjuk .. Underbart!


Önskar er alla ett fint avslut på 2010 år alla hjärtans dag!
Alla hjärtanens.

Vilken kanon dag igår. Strålande sol, -2 grader och öppna orörda vida fjällen. Bara mej själv o stavtagen... Tid att fundera och filosifera, tid att njuta!
Åkte hela 1,2mil och det känns lite i ljumskarna idag faktiskt.

Bastade, mös framför kaminen och lagade middag till pappsen på kvällen. Senare Anslöt även stefan och festival bordet dukades med götta o kvällen fortsatte i samma anda. Baaaara lugn o skön, sådär fjällen-skön ni vet :)

Solen har i skrivande stund sakta men säkert klättrat upp på himmelen och dagen är nu här. Det droppar från dom stora istapparna som hänger ner från taket. Temperaturen ligger kring noll och det ser ut att bli en lika fantastisk dag idag me ... På men långfilisongerna och utututut :) Önskar alla en fin alla hjärtans dag! O dela med er till mej av den kärlek ni får o gärna ngn blomma eller två! haha :)

Tjingeling*
Torskrygg med skaldjursmos med jordärtskockor och pot.

med hot om nedläggning.

sitter i bilen påväg ut till kungsängen för att hämta bilen som jag sedan ska styra hem till ljusdal. Praktiken är slut för den här gången och det känns skönt :) Innan färden bär av hemmåt ska jag hinna med att lunchdejta Anna o lite små ärenden på stan.

Besöks statistiken har gått stadigt uppåt senaste veckorna och i samma takt sinar kommentarerna... varför?! Vad har ni för ärenden här inne egentligen? Är det bara snok eller vad söker man här? Inspiration? Självkalrt är det också ett tidsfördriv att läsa bloggar... meeeeeeeeeeeen. En komentar lite då o då kan man sjuttsingen blippra ner. För ett skyltfnster, det vill jag inte vara. Fortsätter det såhär lägger jag ner bloggen o återgår till gamal hederlig dagboks skrivning. Sådeså.


:)

Nu ska jag sätta gasen i botten o köra in mot staden, tjoflöjt.

i fönstret hos grannen.


Morgondiset ligger tryckande över abrahemsberg den här morgonen. Ni vet den där gråa lortiga dimman, full av gift och avgaser. Storstadsdis. Fult.

Frukosten slut för en stund sen, halv åtta hos mej genom kört o dax att göra sej klar inför dagen. Även denna morgon sussar rebecca långt inne i drömmarnas värld så jag får smyga ikring på mjuka tassar här i lägenheten :) Vi är i lite orytm där jag o min vän, jag är uppe o studdsar om tidiga morgonar medans hennes ögon börjar grusa igen flera timmar efter mina totalt gett upp på kvällarna. Typiskt :)

Ska ut till svedmyra för ngra timmars praktik även idag .. slutar som sagt redan vid elva. Ska möta upp min saknade vän sedan tiden på axelson, Tommy, för en lunch på stan. Men det är det enda inplanerade för dagen .. får la se vad jag hittar på sedag. Ikväll blir det hur som hellst mys tillsammans med Rebecca o moa. (:

Förresten så har jag ännu ett mission för dagen. Jag måste för sjutton hyra mej en tillfällig pojkvän till alla hjärtansdag, som kan ge mej vackra blommor och fina pressenter. Jag älskar ju sånnt! 'Dagens kontaktannons' i metro kanske har ngt att erbjuda idag .. Stans butiker är fullkomligt dränkta i hjärtan, rosa och rött. Stop it! Tänk på dom ensammaste ...

Jag tar min kärlek till pappa och styr kosan mot fjällens toppar istället. Never ending love..Nyvunnen vän hösten 09.

Stockholmsdag.

myskväll hemma hos Rebecca. Landad i soffan med största koppen te o bästaste sällskapet. Det är väl mys om ngt :)
Haft en bra dag i övrigt också. Lämnade praktiken redan strax innan kl 12 och åkte in till stan för att möta upp rebecca med vän. Lunchade på kaffe med mjölk och sen åkte jag vidare för att registrera mitt lilla företag :)

resten av eftermiddagen fick jag egen personlig guide som kört ikring mej mellan sthlms alla gator, sevärdigheter och för mina ögon nya plattser. Vad mkt vackert det finns, vad mkt mer jag vill se och upptäcka här .. jag har en del kvar att göra faktiskt innan jag är helt klar med huvudstaden, det börjar bli mer och mer uppenbart.

Imorgon väntar ännu en dag på praktiken, men slutar i lagom tid även då för att kunna nyttja resten av dagen till fullo, perfekt. Men hur den ska spenderas är oplanerat, ngt förslag månne?

Lixom varje gång jag befinner mej här nere blir jag så inspirerad och lockad till att kapa av mej håret, helt och hållet. KOrt kort ni vet .... vågar jag ngnsin?

:b


i wanna give you a good song.

Snö vädret tog aldrig slut igår, när kommer våren tro?

Blev en syssel&pyssel dag. Grejjade på med diverse pyssel på hemmaplan på förmiddagen, alltid finns det ngnstans där det behövs städas, flyttas om, ställas iordning, fixas och trixas helt enkelt :) Bjöd hem pappsen och storebror på lunch, pappafångad röding med färskpotatis, gulakantareller och smarrig dill och löjromsås.

Efter lunchen åkte jag upp till älskade guldmormor med en hel kastrull hemmagjord pizzasallad, hon behöver viiitaminer! :) Hade även bakat rulltårta som hon fick lagom till eftermiddagskaffet. Skottade av hennes gård, fikade och kopplade sedan wallevoffsingen och knatade ett varv runt sjön i snöyran. Fyndade på secondhand gjorde jag också, kors i taket. Det är pyssel på G! Visar i senare inlägg :)

Mot kvällningen skuttade jag in i bilen tillsammans med Micheal och styrde kosan mot huvudstaden och Rebecca. Där befinner jag mej nu, frukosten är upp äten, LJP är läst, gårdagens Halv åtta hos mej är genomtittad och nu återstår bara dagen. Befinner mej här nere några dagar för att göra mina resterande praktiktimmar innan jag får terapuetdiplomet i min hand. :) Idag ska jag vara ute i svedmyra ngra timmar med Connyboy, en lärare från axelsons, kommer bli kul! Får se vad resten av dagen sysselsätter mej med. Dax att entra badrummet nu och dra ngra snabba makeover drag. Men tyst som musen måste jag vara, rebecca ligger o sussar än, den lilla sömntutan.

Önskar er alla en fin dag*
Får jag lov att bjuda på en kaka?
Vintersol.

Söndagskvällen är här och snart är det dax för underbara En annan del av köping som sedvanligt får gestalta slutet på helgen och början på en ny vecka.

Jag har vekrligen haft en toppen helg, utan att den varit märkvärdig för fem öre.

Gick på ett pass MRL som start på lördagen, pysslade lite hemma, gjorde en fnurra på köpingen och gick på första bandymatchen för säsongen. Strålade sol dagen igenom, så otroligt skönt med ljusa dagar! Bastu, middag och jvgs sammanfattar resterande timmarna av lördagen. Blev tidig hemgång från krogen, det var inte en såndär kul kväll, utan mer medelmåttig och jag var mer än nöjd innan klockan slagit tolv men höll i en stund till trotts allt. (:

Idag däremot har varit alldeles otroligt skön. En perfekt söndag helt enkelt. Strålnde sol och perfekt temperatur! Har promenerat ikring mest hela dagen.. Ett varv runt sjön tillsammans med pappi sen vidare till mormor, ner till moster, mormor igen, sedan ip och bandy på en varm läktare! Så fint väder och jag blev alldeles glad i själen :) Promenerade hemmåt och tog en dusch. Åt middag på kicksaloon ikväll tillsammans med marlene, peder och sandra. Nyhemkommna vackra pepparkakor från Thailandet (: Glass och köping nu ... önskar er alla en trevlig söndag kväll!

tjingeling*


Glada hudik.

Uppkrypen i soffan, fredagsmyset är framdukat och middagen är äten. Alla ljusen är tända och nu är det bara att lugnt och stilla vänta in let's dance timmen, sen kan fredagen kliva in på riktigt :)

Imorse knöt jag på mej städrocken och gjorde en rejäl genomgång av huset. När klockan var 09.00 stod gräddhyllan skinande ren och det var dax för mej att hämta upp min sötaste Sanna och styra kosan mot hudik. London dimma hela vägen fram, riktigt läskigt faktiskt ... Strosade ikring bland butikerna och Helena mötte upp oss i lagom tid innan lunchen som åts på Radjos idag. Jag älskar er mina pärlor, ni är tamme sjutton bäst! :)

En jätte bamsing till älg ko stod strax intill vägen när vi åkte hem. Fick en smärre chock när jag mötte dens blick, men lyckades hålla kvar blåbäret på vägen så ingen skada skedd som tur var.  Men shit vad älgar är stora, helt galet!!

Har som sagt sedan dess lagat en god middag och förberett fredagsmyset. Har noll planer på resten av helgen, vad ska ni göra? Ge mej lite förslag vettja! :)Kärlek.Lite skrot fick jag med mej idag, helt tomma kassar kan man ju inte komma hem med efter en dag i stan. haha (:


vinden.

Tacksam över min dundermössa. Den skyddar mej väl den här vintern (:
Full rulle.

Iiiiiiiiiinge som helst problem att sysselsätta mej om dagarna hittils. Jag skulle klara mej hur bra som helst i ett liv som hemafru med hög avlönad man, så enkelt är det. (:

Igår tog jag tag i projektet garderobsränsning o hujeda mej vad med kläder .. fortsatte det projektet även idag. Erikshjälpen får sej ett rejält lass inom kort kan jag lova. Alltid gör det väl ngn själ lycklig (:

Snön har vräkt ner under natten så imorse åkte jg upp till b'staste guldmormor och skottade fram hennes gård under det tjocka vintervita täcket. Hela 1,5 h tog det innan jag äntligen var klar. Sjö blöt av svett och förbannat less på snön.

Skyndade hem och knådade ihop en fin bulldeg. Medans den jäste masserade jag storebror. Bullbak och sedan lunch på pens tillsammans med sanna min älskling. Pen's pankakor är tamesjutton de godaste pankisarna! Alltid alltid alltid smakar dom sådär alldeles perfekt (: mumms.

Resten av dagen har sysselsatts med strykning, hängning av tvätt, kokning av hemmagjord ärtsoppa, handling, mer garderobsrensning, middag och sis men inte minst ett afrodance pass (:

Ny duschad o fräsh h jag myst upp i soffan med macisen. Ljusen är tända och lugnet råder på gräddhyllan. Dax att krypa till kåjs snart .. Imorgon väntar en färd till hudik tillsammans med sanna. En sväng på stan sedan hälsar vi på helena :) Jag älskar er.

Två fina kanelbullekakor blev dagens verk (:

En stilla februari morgon.

Efter en stilla, härlig frukost hemma på gräddhyllan är det nu dax att åter möta dagen. Onsdag och tredje dagen som arbetslös. Raslösheten har lyckligtvis inte innfunnit sej ännu, tackar gudarna för det för fy sjutton vad jag bävar inför den dagen då tristnessen brakar inpå mej ...!

Igår blev massa hemma sysslor fixade på förmiddagen. Så som tvätt, strykning, gardin byten, sängbyten och fix&trix. Lunchen tillsammans med Papi nere på golfresturangen och sen vidare till mormor en sväng. Umgicks med moster och for hittan och dittan i diverse ärenden innan det var dax för middag.

Åkte iväg på Freepower dance senare på kvällen och avslutade med ett pass balance&soul. Och hujeda mej vad bortskämda ljusdalingarna är när det gäller träning och Studio stark. Efter att ha varit iväg till stockholm nu en sväng, tränat på ett riktigt bra gym med proffitionella fitness tränare, oändliga möjligheter och grymma lokaler känns det ändå helt galet kul att ha återvänt till Stark. När jag lämnade efter vårterminen var nivåerna på klasserna kanske inte de bästa med hujeda mej vilken förändring som skett under hösten! Var såå längesen det var så kul att träna gruppträning. Step-dance och stripchear i stockholm är två höjdare och gårdagens Strk-pass låg baskeme på samma nivå!! Fasen vad skoj! :D Och återigen, att träna bland kända ansikten och mötas av varma välkomnande kramar vi entrén, vem gör inte det lycklig?

Fasen, det finns så mkt värme o kärlek i den här byn! Något jag vekrligen märker o känner nu när jag levt en annat liv, långt ifrån min vardag här hemma .. Är tillbaka till ngt som vekrligen är viktigt att suga in, uppskatta och få energi utav. Så länge det varar ... för snart lullar väl även jag in i vardagslunken och ser inte längre guldtrådarna som finns.

Ny dag o nya tag, vad ska bli dagens mission? Min godaste Sannalisa är hemma o hälsar på en sväng, blir kärlek :)

Och själklart är det frittfram att höra av sej ifall ni är intresserade/ i behov utav en massagebehandling, ta hand om er gott folk!


Drömmen om vackra försommar dagar.

Sådär ja, då har man klivit in i vardagslivet här hemma i härliga hälsingeland. Dagens huvudsakliga och genomgående tema kan kort och gott sammanfattas; SNÖ, massvis med snö. Effektiviteten har sprutat och dagen har swishat förbi i ett hejdundrans tempo. Det har varit en riktig 'fixa med massa ärenden-dag' Vilket har inneburit massa olika besök på ev arbetsplattser, inskrivning på arbetsförmedligen, kontaktat skattemyndigheten, planerat, spånat, ränt o flängt, handlat ect ect. Och efter dagen kan jag kort och gott konstatera att i stockholm hade jag inte ens hunnit med att uträtta hälften av grejerna... det är en sak som är säkert. Där har vi genast ett stort plus med glesbyggden (:

Efter middagen åkte jag upp till Gärdeås-skolan och tränade ett pass body-attack. Invigde Gym Mix och det gick la bra :) Kul att träna bland massa kända ansikten igen!

Drömmer om vackra försommar dagar och kunde inte hålla mej längre. Mina gröna fingrar rycker efter vackra blommor och friska dofter... Gjorde lite vårfint i köket (:RSS 2.0