upp och ner.

Soooooooool idag igen o jag blir alldeles lycklig!
Hade kund 07.00 på pace imorse, därefter spelade jag 9 hål golf innan jag packade picknick korgen o åkte till stranden. Mös där för mej själv en stund innan flugorna gjorde mej äcklad o jag åkte hem. Rensade landen, pysslade och påtade. Tiden rann iväg och huxflux var klockan påtok för mkt och jobb på statoil väntade! Slirade in på parkeringen prick på minuten, skyndar mej in och möts av en hel drös arbetskamrater som i kör sjunger " Men Vickan, vad gör Duuuuuu här!?!?" Dom skämmtade inte med mej, jag hade kollat på förra månadens schema. Kuken. DÄr stod jag, fullt påkläd med skjorta, tröja, arbetsbyxor, långkallsonger (!) och gympa skor, stressad och sminkad, redo för kvällsjobb. Jag dog, på fläcken tror jag... fyy så less jag blev. Kände mej bestulen på dagen lixom, tänk vad mkt anat jag kunnat gjort i detta vackra väder lixom ..

Åkte hem o tröståt en liter jordgubbar o blev genast bättre till mods :) Jordgubbar är sommar och sommar är glädje! Tog en promenad till kusinvitamin o hade det skönt på hennes terass. Inget sällskap på räkfrossa o inget sällskap för ngt annat heller för den delen. Bredde ut min picknickfilt på gräsmattan o hade min egna lilla räkafton med allt vad det innebär. Med grannbarnen lekandes vid sidan av blev kvällen rätt lyckad till slut endå. Men endock fortfarande snopen (:


Idag har jag skördat! :D


Min fina vän.

Sol, vind o vatten. Det är sommar o jag slutar inte le för en sekund!
Startade dagen med jobb på pace även idag o så kommer ske imorgon också. Kul med kickstart (: Hade min fina vän Rebecca här hemma över lunch, vi ses så sällan men det gör ingen skillnad. Som syskon va (: Även Ellen kom över en sväng för lite mys .. En såndär sommrig social dag ni vet! Nu tar jag mitt pick o pack o åker med sanna till hennes stuga för en spelkväll när molnen gruppat ihop sej, sådeså!
Moläta.

Idag har varit en riktigt bra dag utan att för det för den skullen varit ngt specielt. Kickstartade dagen med en massagebehandling på pace, första gången jag nyttjade min lokal där så det var skoj! Därefer hämtade jag upp 17 (!!) st av min agolfbruttor o vi körde träningen på norestrand idag. Bunkerslag nöttes och vi avslutade med bullar, kakor o festis. Kunde lixom inte bli bättre :) Nöjd fröken. Efter lunch blev det lite strosande bland butiken tillsammans med sylvia, en tur på måga och ett härligt daxavslut på Stenegård där det var Moläta med allt vad det innebör.

Jag är en sommarflicka*

världens bästa.

Sööööööndag söndag söndag. Vilodagen. På söndagar är det meningen att man ska vila, ta igen sej efter veckan som varit, analysra och reflektera över allt som gjorts och ladda om till det som kommer göras. Ibland känns just dom där söndagarna så himla välbehövliga. Idag är en sånn dag ......

Längesen jag var med om intensivare vecka en denna. Har varvat jobb, golfskola, barn, umgänge, sysslor och livet likt en clubsandwische på sunny beach, rena röran helt enkelt. Men det har gått bra och flytit smärtfritt förbi. Grymt gjort faktiskt (:

Golfskolan är över för iår o de med omnejd! Att gå från dagar med full rusch och 56 pralliga barn runt fötterna till att ensam sitta på uteplattsen o sleva i frukosten är en rätt rejäl skillnad. Tar ett tag att aklimatisera sej med lugnet lixom. Dock vet jag itne vad jag skulle välja ett föredra mest, jag brinne rju för ungarna för sjutton!

Stranden har hägrat de dagar värmen har varit som mest tryckande. Tillsammans med min prinsessa på blått sex år har jag haft underbara dagar då golfskolan nått sitt slut. Mys mys mys!

Igår var dagen bara bäst! Tillsammans med bästaste vännerna sanna, helena o Anneli packade jag in i blåbäret och vi styrde tllsammans upp mot ramsjö. En heldag med picknick o bad vid brygga, cabarecup o massa massa sol kunde vi knappast ha avslutat bättre än vi gjorde. Grillning o lek hemma hos sanna fr att sedan skaka av oss den sista energin på jvgs. älskar er!

Morgonstunden med guld i munnen är förbi o frukosten har avnjutis ute på uteplattsen, varmt varmt varmt. Trotts att kl just passerat tre pekar temperaturen på närmare 30 grader och luften känns tryckande. Himlen börjar mörkna, åska på G?
RSS 2.0