inne i ett stimm..

vilka sommardagar. Jag är inte ensam om att njuta av detta härliga väder, det är en sak som är säker.
Märker ni hur alla är glada? Hur alla ler? Att solen har en stor betydelse och invärkan på människan är ett faktum. Sug i er vettja!!!

Idag startade 2010 år sommargolfskola, vilket innebar 56 golfsugna barn nere på banan idag, det finns inget bättre än att vara Frökenprupp dagar som denna. Det tar på krafterna, helt klart inget snack om saken mej ohooj vad jag trivs! Dom är bäst i världen dom små liven, så enkelt är det bara .. dom ger mej så himla mkt tillbaka.

Igår kväll tog jag min kära Pappa i handen och vi tuffade ner till edänge forsen för att fiska lite harr på kvällskvisten. Dock stod älven för högt o inte ett napp vi fick. Men mysigt hade vi o fint var det...

Ikväll tog vi varandra i handen igen, en sväng på måga innan fotbollen nu underhåller mej innan läggdax (:
Jag älskar det.

Söndag o midsommar helgen är nu förbi. Det har varit en bra helg, vädret har inte alls varit sådär helgalet som altid annars. Skönt :) Mer än massa firande har helgen också innehållit en hel del jobb på statoil, golf o igår entrade jag stadt.

Innan jobbet idag blev det trädgårdspyssel o ohoj vad jag trivs där ute! Håller tummarna inför högskolan (:
Midsommar

En lyckad dag!

Sommaren har börjat.

Att sommaren är här går inte att ta miste om. Detta trotts att värmen o solen lyser(?) med sin frånvaro. Dagarna och kvällarna fylls av aktiviteter som annars ligger vilande resten av året. Golf tillexemper, den perfekta sysselsättningen då stranden inte är aktuell (:

Jobbar gör jag ju, på statoil, med massagen och som golf fröken där emellan. En härlig kombo som faller mej precis i smaken!

Helgen som var blev det en härlig sväng om på dansgolvet tillsammans med brudarna. Middag här hemma först innan vi gav oss ut på crusing gatan.. Lämnade bilarna åt annat folk o skakade mina lurviga kvällen lång ist :)

Söndagen blev en lek dag med världens vackraste gojänta! Golf, cykling studdsmatta o massa skratt dagen lång. Hon är bäst helt enkelt! :)

Både igår o idag jobbar jag melan 10-17 på statoil, innan det ska jag nu kila ner på golfen o träna lite .. perfekt väder för det. Ikväll däremot är det dax att träna mina flickor från sprida länder. Har en tjejgrupp med invandrare på onsdagar vilket är så inspirerande! Därefter bär det av mot näsbergsskogarna och mys med sanna o anneli!
En toppen dag framför mej helt enkelt!


Mina härliga tjejgolfare! Måndagsgruppen..
Fortsätter-

 

 

 

Även detta inlägg får fyllas med bilder i brist på annat.. Från mitt födelsedagskalas den här gången! En toppen mysig kväll med nära o kära.
Bild kavalkad :)

Sommar tårta o fixat uteplatts. Däremellan jobb, golf, o massa annat. Lite bilder får underhåll ikv i väntan på vidare updatering (:
Den blommstertid nu kommer.

Studenternas dag och solen skiner! Håller tummar o tår att det så förblir! Det är dom värda, alla glada som nu tar klivet ut i arbetslivet ... eller snubblar rätt in på arbetsförmedlingen. Hur som så sprids en himla massa glädje över den här vecka varje år. För övrigt känns det helt sjukt att det redan gått tre år sedan jag själv stod där på trappen och sjöng ronjarövardotters march.

Igår blev det mkt gjort. Hade golfträning för mej själv på förmiddagen för Uffe och knallade sedan nio hål med gott resultat. Efter lunch blev en himla massa ärenden uträttade och trädgården fick sin dagliga dos av omgång. Motkvällskvisten begav jag mej till kyrkan där den var examensfirande för förskoleklass-3an. Och vilken härlig tillställning! Jag stod där, stolt faster till sexåringens första skolavslutning, tuppskinn på armarna av skärande sång som berör ända in i skälen och sög in alla glädje och kärlek som alla små hotten tottar ger. Dom gångerna tvekar jag inte en sekund att det är med barnen jag vill jobba, på ett eller annat sätt. De är en hörnsten i mitt liv, dom är bara bäst helt enkelt! :)

Väl hemma igen studdsade jag ut i träfgården för att spika upp lite krukor. Gav upp när jag fick hela keramik-krukan m. arrangemang rätt i skallen och gick in o la mej isället....

Idag är en ny dag o den innebär; Köp av ny kruka, jobb på statoil 08-17 och därefter bir det studentmottagning hos Sandra som äntligen blir stortjejen :) Vad kvällen har att erbjuda, det är ovisst :)
Imorgon däremot är det dax för golftävling igen så låt solen skina!Barcelona baby!

Jag vill jag vill

Wooooooha! Jag lever, tror jag! Hur som hellst så död är jag inte, det är en sak som är säker. Frånvarande från victoriaerhardsson.blogg.se förvisso med det finns en stor, starkt anledning till detta ....

Jag har SOMMAR!
I mitt liv innebär det inte bara lata dagar på stranden och sand mellan tårna. Inte än åtminståne. Jord under naglarna, skräp i stövlarna, ståendes på alla fyra i trädgårdslandet med rumpenstumpen i vädret, svetten rinnandes längst kindbenen och ogräs flygandes hejvillt omkring är mer min melodi. Men nu börjar det äntligen likna ngt annat än en vildvuxen teräng på gården. I växthuset gror det i hejdundrande fart, rabatterna är fria från ogräs och nya perenner är planterade. Nu återstår resten av arbetet till moder jord. Skööönt :)

Men jag älskar det här! trädgård trädgård trädgård! Ge mej mer, ge mej större! :D

1 golfvecka i Tunisien med hela 44 härliga resevänner startade maj månad, tre dagars arbete där emellan och sedan bar det av mot ytterligare en vecka i utomlandet. Barcelona med 3 underbara gävlejäntor! Veckan kunde knappast blivit bättre! Bad, strand, stad, shopping, mat, skratt och nya vänner! Jag kan inte tacka nog mkt för den veckan, bäst helt enkelt!

Väl landad på hemma mark igen har jag försökt ta igen det som hamnat i skymundan i all resehetts. Min födelsedag t.ex. Blev ett födelsedagskalas med bullar, snittar, saft o kakor i alla dess former o färger innan maj månad sipprade ut för iår. Intensiv och händelserik!

Nytt jobb har jag också hunnit med o fått, på Statoil och jag trivs helt galet bra! Så himla roligt och jag ser fram emot varendaste ny arbetsdag när jag stämplar ut från det förgångna. Det är så det ska vara på jobbet va!?

Massagen rullar på o jag värdesätter mina kunder som förgyller min tillvaro. Ni ska veta att ni ger mej minst lika mkt som jag förhoppningsvis ger er! Fortsätt boka över sommaren, från er tar jag aldrig semester :)

Golf-fröken är jag också. Varje onsdag tränar jag en grupp med invandrar tjejer från världens alla hörn. Senast igår också och vilket gäng! :)

Första golftävlingen för säsongen ägde rum förra helgen, spendrups open tre manna-lag tävling. Snett&vint o rakt där emellan för att sammanfatta kort. Avslutades med prisutdelning och grillbuffe me underhållning på kvällskvisten, sommaren är här!

Juni rullar på och i tisdags tog jag min käraste sannavän i handen och vi begav oss på en utflyktsdag. Mobackes blev etapp ett för att sedan avsluta med en lunch på växbokrog o allmänt mys i hälsingland.

Idag skiner solen och temperaturen med den. Har precis gjort klart en satts kokosglass som ska avnjutas kommande dagar. Har lite pyssel i trädgården kvar som ska göras, sedan hoppas jag på lite golf och en härlig dag i allmänhet.

Helgen närmar sej och det med pompa o ståt! Student och examen sätter verkligen fy på sommarkännslorna. Ikväll ska jag till kyrkan o njuta av underbar barnasång och imorgon efter jobb blir det student firande hemma hos Sandra som blir stortjej!

Jobb fre-lör-sön. Med blandade aktiviteter där emellen.
Bloggen är väckt och det med evigheters text .... typiskt va :)
Vågar inte lova ngn vidare uppdatering efter detta heller ... men, kanske. Bilder kommer åtminnståne!

tjingeling

RSS 2.0