Återupplivning.

Blippar mej in här i blogg världen igen efter ngra dagars uppehåll.

Andreas landade hemma i sverige i fredags, äntligen. Efter två veckors slit borta i norgeland firade vi med musselsoppa och kräftor. Glöm allt vad det heter med kräftskivor i agusti, så länge de finns att köpa i disken på ica är det aldrig fel att knäcka genom skalen :)

Lördagen blev en rätt mkt tillsammans med helena dag. Min hjärteklimp med det långa blonda svallet och det stora leendet. Vi tog en skön promenad på förmiddagen, handlade sedan inför kvällen och vi stog även för kockningen till middagen. Blev alltså middag och mys på kvällen tillsammans med flickorna. Dock inga kräftor men däremot en otroligt god corn rätt som vi lyckades få till :)

Söndagen blev en såndär hälsa på dag. Då Jag och andreas  hälsar på morfäder och bara myser runt. Det brukar bli så på söndagar :)

Måndag o tisdag, rätt så lika dagar. Promenader, mat, mössor, dans och mys.
Att andreas är ledig nu hela veckan är alldeles alldeles underbart, så skönt att ha honom hemma. Trygga han.

Klev upp tidigt idag o sa hejdå till kära papi som ska ut på det stora blå och svänga sina lurviga över natten. Åt en lång härlig frukost och sydde klart ngra mössor innan jag väckte lillnosen som låg o snarkade i sängen. Bestämmde mej för att det var dax att blåsa liv här i bloggen igen, och sagt o gjort. Ett måttligt tråkigt inlägg blev det förståss .. men ngt måste ju vara starten :)

Ska knyta på mej joggingskona o traska upp på delins och handla. Sen hem o laga torsk. Resten av dagen är rätt oplanerad en så länge ... men det kommer mera.


En special beställd, brun med svart läderstjärna.


Kommentarer
Postat av: Annefrid

skiit bra! :D när kan vi göra affärer ? ;)

2008-11-19 @ 11:28:28
URL: http://www.annefrid.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0