Jul jul, stråålande jul.

exactalamente 1 månad kvar till julafton nu, underbart. Det betyder att jag kan sätta igång med att pyssla inför advent den här veckan utan att höra i bakhuvudet att jag är aldeles för tidig :)

Fyyybubbland vilket skit väder det är idag alltså, snöar alldeles på tvären. Fasst för min skidkariär är det förståss lovande, desto mer äkta snö i backen, desto mjukare för rumpenstumpen..

Hade tänkt att åka o träna på förmiddagen idag, men det blev det inte ngt av då jag är en grym vädermänniska. Jag har varit totalt knäckt. Är det ngt tokväder som hänger över mej blir jag bara såå himla trött. Därför tänker jag hoppa på pace alldeles efter maten istället. Och därefter handla och pyssla på lite. Advent advent advent .. Är det ngn som vet hur länge knäck o kola håller sej? jag behöver bästföredatum :)

Andrteasälskling åkte till norge igår också, så jag är en ensamlus i två veckor nu. Men sista gången han åker iväg på jobb, så det känns inte alltför botten. :)

Och vet ni ngt hemskt, jag har lamporna på i huset sen imorse, än .. gud vilket mörker!

Kommentarer
Postat av: Stina

sista gången för alltid han åker ?? :O

eller bara innan jul ?

2008-11-24 @ 19:49:28
URL: http://stinakampe.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja absolut, är så tråkigt att nöta åk efter åk själv i barnbacken med alla treåringar som är myyycket bättre än en själv :)

2008-11-24 @ 21:32:34
URL: http://sarax.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, och feg är man också, tror man ska bryta varje ben i kroppen bara man tittar ner för backarna :)



Ja den där jäkla motivationen kommer ju verkligen och går.. då skulle det vara bra att vara två så man fick peppning :)tränar gärna tillsammans nån gång om du vill :)

2008-11-24 @ 22:38:04
URL: http://sarax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0