Vintersol.

Söndagskvällen är här och snart är det dax för underbara En annan del av köping som sedvanligt får gestalta slutet på helgen och början på en ny vecka.

Jag har vekrligen haft en toppen helg, utan att den varit märkvärdig för fem öre.

Gick på ett pass MRL som start på lördagen, pysslade lite hemma, gjorde en fnurra på köpingen och gick på första bandymatchen för säsongen. Strålade sol dagen igenom, så otroligt skönt med ljusa dagar! Bastu, middag och jvgs sammanfattar resterande timmarna av lördagen. Blev tidig hemgång från krogen, det var inte en såndär kul kväll, utan mer medelmåttig och jag var mer än nöjd innan klockan slagit tolv men höll i en stund till trotts allt. (:

Idag däremot har varit alldeles otroligt skön. En perfekt söndag helt enkelt. Strålnde sol och perfekt temperatur! Har promenerat ikring mest hela dagen.. Ett varv runt sjön tillsammans med pappi sen vidare till mormor, ner till moster, mormor igen, sedan ip och bandy på en varm läktare! Så fint väder och jag blev alldeles glad i själen :) Promenerade hemmåt och tog en dusch. Åt middag på kicksaloon ikväll tillsammans med marlene, peder och sandra. Nyhemkommna vackra pepparkakor från Thailandet (: Glass och köping nu ... önskar er alla en trevlig söndag kväll!

tjingeling*


Kommentarer
Postat av: Jyothi

Hej kläppajänta! du bara traskar och traskar du! Tar du några välförtjäna pauser då?=)

2010-02-08 @ 17:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0