Första grillningen för iår är avklarad.

Jajjemen, årets första grillning är pasé och vad otroligt härligt det var! Rebeccas altan, Barbro och Bertil stod för grillningen, kvällsolen, lä, en enstaka mygga, trevligt sällskap och super god mat! Samtidigt smattrade brasorna på andra sidan sjön och vi slapp dra i oss röken, vackert.

Hela eftermiddagen igår var jag ute o lekte med lill'sessan och hennes kompis. Massa bus och lek på studsmattan timme efter timme, det är väl underbart! Men att det tar på krafterna, huuuuga! Men vad gör väl det när man kan avsluta med en isglass!? :)

Klockan sex åkte jag om än lite sen som sag till Rebecca som planerat. Grillade och mös på bara, blev en tidig kväll för att vara valborg men lagom mättar bäst. Tror vi alla var trötta, mätta och belåtna :)

Idag har vi flängt runt lite här och där i kommunen jag och Andreas. Var först och handlade lite på ica, sen hälsade vi på mormor, hem och bytte om för att sen styra kosan mot stocksbo och andreas morfar. Vi tog en härlig promenad där ute på landat, bland hästar, får, getter, stora utbredda täckter och rinnande bäckar. Skönt :)
Efter det for vi runt och kikade på lite fina hus och tomter, finns faktiskt en del pärlor här om kring, bara man snokar runt lite. Ljusdal, jag gillar't faktiskt ..

Har kommit hem nu och fått i mej lite välbehövlig mat och ska ner på rangen och slå några bollar och sen åka till moster en sväng. Solen är framme igen och dagarna känns längre och längre. Gäller att ta var apå ljuset nu medans det varar :)



Barbro och Bertil stod för kockandet...


Rebecca lossades att det var hon ...




Maja och Lukas gjorde oss sällskap en bit på promenaden ..


Kexchoklad kexchoklad .. ahaa kexchoklaaad!
Andreas imponerad av den gamla BP macken.


Men här ni flickor, här finns det allt ngra reeedigan getter! haha. Dock var det inte dom här som var med upp på afterki1000 (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0