bloppiblopp.

äääntligen, efter mkt möda och besvär kommer här ngra skor till färsäljning. Förstår inte vad det är som gör att blogg.se fungerar så dåligt på min macbook, men ngt är det iaf det är en sak som är säkert. Fattas ngra skor som vägrade att bli uppladdade. Men här nedan följer några ... Så kika efter vettja :)
Svarta pumps från barcelona. Storlek 38, endast använd en gång pga av avsaknad av talang att gå i klack :b 200:-
Mer klackar... Dessa är aldrig använda!! 200:-
Ridstövel inspirerade skinnstövlar. Använd ytterst få gånger, storlek 39. 200:- nypris 1200.
Guldmönstrade convers, varsamt använda och är i nyskick. Storlek 38. 250:-
Skin convers, använda men i fint skick fortfarande! Storlek 38, 150:-
Prima ballerina! Sjömansinspirerade ballerinaskor. 70:-
Röda tygskor, använda 2-3 gånger. 30:-
Klackar!!! Läckra klarblåa klackar med tuff detalj. Använd 2-3 gånger. 150 :-
Det får räcka nu på förmiddagen, kommer mer ikväll .. då kläder!! :)
Så skynda fynda vettja, haha!
Annars då ... Gårdagen innehöll massage, springtur, lunch på golfen, promenader, mormor, afro och suuuuuper god middag! Jag och pappa handlade på oss varsitt krabb-ben av 'feskarn' som vi smaskade i oss på kvällskvisten, underbart gott!! :)
Nu väntar en tripp till hudik där jag ska få ta del av min älskade vän, Helena. :)

bloppis

Tisdag o se på sjutton det är ljust ute! Ääääntligen en dag utan tryckande mörker, det här lättar liksom upp sinnet lite mer. Dagsljus behöver vi alla nu, lagra upp inför den långa vintern, så se till att ta vara på dom här dagarna .. pallra er ut! :)
Efter frukost imorse hade jag sara här på lite massage och därefter joggade jag mej ett varv runt kyrksjön.. flyttfåglarna börjar samlas för avfärd, häftigt o se :) Duschad o klar sitter jag nu här vid matbordet, med anatomipärmarna uppslagna och stirrar blint på oändligt många muskler. Fyfarao .. hur ska det här gå :/ Hur som helst känns det skönt att jag tagit mej i kragen, dax att börja plugga på riktigt nu om provet ska gå vägen....
Dax för lunch nu, på golfen idag igen närmare bestämt. Därefter får vi se vart dagen tar mej .. Ska rensa garderoben iaf, men om det sker idag eller imorgon det återstår att se. Tänkte börja med skorna iaf ... en liten bloppis kanske? Ah, får nog bli så ... sko bloppis ikväll alltså, håll utkik!!

med ett ljus ..

Gräddhyllan glimmar i senhöstens mörker... Tända ljus i varje vrå och jag sitter uppkurad i soffan för att bara njuta. Skönt :)
Dagen har rullat på i fint tempo. Klev upp innan klockan slug morgon, mös vid frukostbordet och inväntade en massagesugen. Masserade hela förmiddagen innan jag gjorde ett avbrott och sprang lite kvickt runt sjön innan lunchen tillsammans med Pappsen. Vi åt på golfen idag, huvaligen .. ge mej sommar och härliga golfrundor igen! Åkte och storhandlade innan jag spenderade resten av eftermiddagen med promenader o Andreas....
Efter middagen åkte jag tillsammans med Jejja och Sara på ett pass Body Attack, inte lika jobbigt som jag förväntat mej och heller inte lika bra kanske. Meeeen, jag gillar att prova på nytt o det var absolut värt ett besök :)
Är äntligen äntligen klar med min tröjja som jag stickat på sen nångång... Fäste precis sista tråden, WIHO. Nu fattas bara en provning, men jag gruvar mej lite... fasen om den inte passar :b då blir jag galen ....
Har haft en toppen helg må jag säga. Fredagen innebar sushi buffé här hemma på Gräddhyllan tillsammans med tjejerna innan Järnvägs nalkades med fullt ös på dansgolvet kvällen lång.
På lördagen bjöd jag in till lunchbuffé här hemma, matmatmat, hur mkt som helst .. o gott var det också måste jag skryta lite med :) Härlig aktiitet mitt på dagen sådär, när mörkret hängde där utanför trivdes jag himla bra inomhus tillsammans med mina toppen brudar. Sara stod för middagen, det sererdes underbar lammfilé och Järnvägs blev kvällens uppehälle även den kvällen. Hade riktigt roligt åter igen!
Anneli har i stort sett bott här i helgen, den lilla räkan. Men mysigt har vi haft, även fast hon råkar vara 4 h mer sömntuta än mej. haha :)
Nä, dax att krypa till kåjs nu .. ny dag imorgon. Och jag tjatar om det igen, känner Du att du är intresserad av massage, tveka inte att höra av dej. Jag har tider över! :)
Ciao*

palpation, myoser, tp, snälltöj, tufftöj, longering ect ect ect.

Sådär jag, på platts i tåget igen. Mot ljusdal och höstlov, lovely! :)
Jag o andreas checkade in hos rebecca inatt, tusen tack för det gumman. Skönt att komma lite närmare skolan ibland, slippa den där 1h långa resan. 20 minuter känns lite mer lagom faktiskt :)
Haft en bra dag i skolan, där vi behandlat en massa vader och haft muskelyoga, dom här dagarna är dom mest lärorika, när jag verkligen snappar upp och tar till mej det jag blir undervisad. Det är dom här dagarna som är intressanta och som får mej motiverad. Jag får bekräftelse på att mina kunskaper är korrekta och att jag faktiskt kan Jag kan hjälpa, det är tufft! (:
Efter skolan kom Andreas, Erik och Anton och mötte upp mej för en underbar lunch på vurma, såklart! Trevligt att träffa grabbarna, alltid så goa o glada (:
Åkte ut till liljeholmen sen, dom hade invigning på nya gallerian och kors i taket, jag hittade en vinterkappa!!!! Otoligt, hade nästan gett upp hoppet .... Men den måste provas av hemma 78 ggr också, det tillhör lixom ritualen hos fröken erhardsson (:
Jag har massa lediga massagetider ifall någon är intresserad, så tveka inte att höra av dej isåfall!!
076-7883213
Dax för tågmatsäck nu (:

underbara underbara Du.

Bordet var bokat 18.00 på Resturang Grill igår kväll och kvällen hade knappast kunnat blivit bättre! Tusen Tack älskade A, du är bäst!  Till förrätt åt A Kräftor ”Skagen” med vedugnsgrillad brioche, löjrom, mej själv smaksade på Träkolsgrillad sparris "Feu de Bois" med citron, pecorino, pinjenötter och tryffelaioli hur gott som helst!
Dock var varmrätten inte mkt sämre. A högg in med största kniven på BBQ-grillad biffkarré ”Rossini BBQ” med anklever, fikon och tryffelsky. Mej själv;
Träkolsgrillade fisk och skaldjur "Maroccan Mix Grill" med harissa och citron.
För A's del blev det Vedugnsgrillade äpplen ”Pan Tatin” med vaniljglass och Whiskeykaramell till efterätt och jag fick Vit choklad cheescake ”W. Puck” med rotisserigrillad ananas.
Nej, efter den måltiden klagar ingen mätt mage.
Jag älskar dej*

ta mej till solen.

sådär ja, måndag tisdag avklarad och sinnet är återigen glatt och lätt. Tackar gudarna för det och spottar åt det passerade tunga, jobbiga och negativa som legat o tryckt ovanpå mina axlar. (:
slutade tidigt idag, kvart över ett närmare bestämt. (: haft muskulering hela dagen o lärt mej massa massa nytt välbehvöligt. Kul nu när vi får lära oss riktiga behandlingar som hjälper o påverkar! Kom och ge mej utmaningar vettja! (:
Åkte hem och stack ut på en löprunda innan jag tog bussen till ridklubben och tittade på lotta när hon red. Hemma nu o har just ätit min middag. Dax att dra iväg till gymmet nu, ett pass body toning väntar. O lagom till det är slut får jag fiiiin främmande! JIPPIE! Andreas älsklingsnosen kommer ner till åkersberga ikväll o mysiga dagar väntar!
Bråttom nu, updaterar mer sen :)

Back to work.

sådär ja, då sitter jag på tåget på väg tillbaka till stockholm igen, det är ett evigt rännande. Som tur är har jag börjat gilla att åka tåg, jag är rastlös som få men lyckas faktiskt underhålla mej rätt bra här på min lilla plats. Vagn 16 plats 54 faktiskt... :)
helgen har varit bra, likt alltid när jag är hemma på gräddhyllan.
Lördagen spenderades till största delen ute i trädgården. Gjort färdigt helt för vintern nu, nästan åtminnståne .. bara buskarna som behöver klippas ner kvar, men det får dröja ngn vecka till :) Tog mej en lång härlig jogging tur mitt på dagen, njöt av friska luften som inte tycks existera i stockholmstrakten och drog i mej ny energi, skönt :) Lagade jätte god middag bestående till grunden av egen fiskad röding med goda tillbehör, riktigt lyckat! :) resten av kvällen spenderades uppkrypen i soffan hemma hos älskade Hellebelle, en riktig myskväll :)
idag har jag grejjat och donat med det ena&det fjärde. Fick besök av min finaste prinsessa och storebror på förmiddagen. Lagom när jag stod o bakade havreflarn, så fick fin hjälp av min goflicka :) Lämnade henne hos en kompis vid lunch och tog mej själv en jogging tur runt sjön. Resten av dagen har jag pysslat och fixat, gott på promenad med pappsen, hälsat på både mormor o moster, lagat god kyckling middag och gratulerat världens bästa födelsedagsbarn. A fyller nämligen år o det är värt att firas :) Så på kvällskvisten bjöd jag på hemmagjord tårta, jordgubbs-saft och gav uppskattade presenter. Fint och skönt avslut på kvällen!  (:
Framme vid gävle station nu, cirukus halva resan kvar faktiskt. Kommer sova hos rebecca ikväll, skönt att slippa åka enda ut till åkersberga så här sent. Ny vecka imorgon, nya tag... Kom igen nu vickan, pepp pepp pepp.

Morgon mys på gräddhyllan.

Vad underbart härligt det känns att vakna upp i sin egna säng, i sitt egna rum, under sitt egna täcke, i sitt egna hus. Ooo, det är guldmorgon på Gräddhyllan gott folk. Vilket betyder jätte frukost, tända ljus och en lång lugn stund vid köksbordet. Lovely! :)
Hann med både det ena och det andra igår faktiskt. Lunchade med pappi o storebror med vänner, umgicks med sanna, bakade sockerkaka till mormor, följde Prinsessan till ridklubben och hade sen myskväll här hemma återigen med Sanna. Räkor, idol o massa massa mys. Jag älskar dej tjejen, min toppen pingla:)
Idag däremot är det klyvna ideér om dagen. Antingen ska pappsen och jag dra på en snabbvisit till IKEA eller så blir det en dag hemma här men lite jobb på gården och andra aktiviteter. Vi får se vart dagen för oss...
Ingen massage bokad än så länge åtminnstånde, så vi får la seeee :)
Plugga skulle jag behöva göra också, helst 24/7 ... men det är en omöjlighet i min värld.
Önskar alla en fin dag!

i tågvagnen.

efter många om och men beslutade jag mej igår kväll för att styra kosan hem mot gräddhyllan i helgen.
Och vilket bestyr innan jag äntligen kom på tåget imorse 07.58 ...
Trassel med biljettbokningen, telefonköer, sprang till tåget, sprang till tbanan och sprang slutligen sista biten på perongen fö att hinna med regionaltåget... PUUUUH, vilken pärs. Men jag är on my way och entrar snart ljusdal, lagom till lunch faktiskt. :)
Massagebänken står uppställd ifall ngn är intreserad av behandling, hör av er till 076-7883213 isf :)
Annars blir det fredagsmys med sanna ikväll, resten av helgen; obokad :)
CIAO*

Ett lager strumpor för mycket.

morgonenlugnet är över för idag, dax att knata ner mot stressen nu. I blixthalka! Idag igen ... för satan i gatan vad halt det var igår, var nära att dra på några riktiga vurpor på väg till tåget. Och det ser inte bättre ut idag, frost frost frost.
Slutade redan kvart över tolv igår, mycket lämplig skoldag. Tog följe med ngra klasskarmater in till stan och hej&hå vilken promenad. Hade stoppat på mej ett lager sockar för mkt. Vääärldens skavsår på boda fossingarna, inte meningen att man ska ha tjocksockar i overknee stölvar kanske.. Men den som gör misstag lär, brukar det heta. Lyckligt lottad som jag var fick jag åka på tommy mellan varven, stapplade fram på tå däremellan... ajajaj. Vid centralen lämnade jag tommy till sin flickvän, Susi till storebror, skickade hem roxanna och tog själv rebecca i handen :) Vi gjorde stan, fullt sökande efter vinterjacka, utan resultat. Typiskt :(
Ska jag åka hem eller stanna i stockholm i helgen? Det är frågan . hjälp?

Bonde söker fru.

Har en tung föregående vecka i ryggen och den här veckan har än så länge inte givit ngn signal på ljusare tider. Fan, jag behöver en spark i rumpan och en knuff i ryggen nu. Även solen har sina fläckar och det är bara att inse, trotts att det är tufft men jag får acceptera helt enkelt. Jag har inte mått så bra senaste veckan, så är det bara. Det är riktigt jäkla tufft i skolan o jag har tvivlat på mej själv. Har andas några kvällar nu, låtit anatomin vila i väskan och bara fokuserat på mej själv. Känner att de hjälpt och kanskekanske börjar sinnet bli lite lättare nu... kvällen känns faktiskt himla fin, skönt.
I lördags tränade jag hela förmiddagen, dancestep som är grymt jäkla kul och intog gymmet en sväng där efteråt. Resten av dagen knatade jag ikring inne i åkersberga centrum innan det var dax att fara in till stan. Tillbringade kvällen i mysiga gamla stan, hemma hos Marta men glada klasskamrater. Middag o härligt umgänge innan ngra knöt på sej krogenskorna och jag hoppade på tåget hem till mjuka sköna sängen i Åkersberga :)
Söndagen spenderades på IKEA i Barkaby tillsammans med Husmamman, Gisela. Mysig dag och lite shopping besående till största del av härliga ljus. mmmm, underbara höstmys.

världens bästa pappa.

Redan söndag! Vasjutton, ny veckostart redan imorgon och jag som så gärna skulle vilja ha dubbel helg. Aldrig får jag som jag vill :) Kommande veckoschema är aningen lugnare än det förra åtminståne, alltid något :)
Världens bästa papi var ju nere här i staden på snabbvisit i onsdags. Vi strosade ikring inne i stan, fikade och faktiskt shoppade lite. På kvällen avnjöt vi en super god middag på Tennstopet, så mysigt att ha honom här. Den gamle räven :)
Blev en natt på hotell med hotellfrukost dagen därpå, jag kunde liksom inte mått bättre (: Nära och bra till skolan dessutom.
Dom är nu miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina!!!! :D

äntligen helg.

kommer jag någonsin bli totalt knäckt under den här utbildningen så är det inom den närmsta framtiden. Fyfaaaasiken vilken tung vecka jag haft. Skolan är långt bortom mitt förstånd och desperationen är enorm. Jag har två val nu, antingen biter jag igen käken riktigt hårt och lägger i högsta växeln och rent ut sagt flyttar in i anatomiboken, bara köra järnet. Eller så lägger jag skridskorna på hyllan nu, ger upp helt enkelt. Det är verkligen ingen lek längre, ingen dans på taggiga rosor heller för den delen. Det är ett rent H*lvete.... :( Många älskar utmaningar, jag trodde att jag var en av dom. Men börjar starkt tveka nu, jag vill nog ha det enket och bekvämt, mest hela tiden faktiskt .... typiskt :) Aja, får överväga mitt beslut i helgen...
Hade fredagsmys här hemma på toppen av Åkersberga igår kväll. Räkor, ost, kex och idol. Så skönt att bara få vara en kväll. Att det är acceptabelt att låta bli anatomi boken. ge mej fler sånna dagar tack! :)
Slutade redan kl 11 igår så den sedvanliga fredagslunchen tog vi i torsdags istället. Lite spontana bilder sen de här nere. :)
Förresten var jag på strip chair igår kväll igen, och det är sååå himla kul! Jag går därifrån med världens leende varje gång, vilken grej! T.o.m afron ligger i lä nu, vojvojvoj :)

underbart.

vilken helg! Finns inte ord till att beskriva hur underbart skönt det var att spendera helgen hemma på gräddhyllan. Inte många minuter över för vila förvisso, men vad gör väl det när aktiviteterna är fylld av glädje och energi? Avslutade min hemvistelse igår måndag med att göra klart det sista innan hösten i trädgården. Drog upp morötterna, klippte ner persiljan, tog in resterande tomater, plockade massor av frökapslar och slängde utblommade blommor. Drog fram med min lilla skottkärra hela förmiddageg, och solen värmde faktiskt yttepytte lite :)
Tog mej även en lååångt härlig löptur, blandannat längst med ljusnan, och gud så fint det var. Löv i höstens alla färger, speglande strömmande vatten, solen i ögonen och härlig frisk hälsingeluft. Laddade upp med endorfiner så jag ska klara av resternde tiden här nere i storaste staden (;
Utförde diverse ärenden innan jag satte mej på tåget tillbaka till stockholm och nu är jag här. Försov mej imorse men efter mkt spring och stress lyckades jag bara komma en kvart försent vilket är nästan värt en klapp på axeln! Tur att jag har långa ben ... Vaknade inte fören kl slog 06.50 och min buss går 06.37. den mattematiken går ju lixom inte riktigt ihop .. Roslagsbanan räddade mej idag, kors i taket.
En intensiv skoldag med extremt mkt nytt, fy sjutton. nu känns det sådär hopplöst igen :/
Har bakat super goda snickerskakor ikväll o jag lova, det räcker inte att ta en, man måste minst äta tre! Rena rama guldrutorna! mums :) Har även stickat för fullt på min tröja, o snart snaaart är den klar.
Imorgon kommer min lilla pappi ner hit till staden. Så blir en natt på hotell för mej imorgon, kommer bli mysigt :)
Framförallt hotellfrukosten ...
Även strosing inne i stan samt middag väntar. Inte helt fel att få finfrämmande mitt i veckan. (:
Hela kärran full :)
Nattinatt*

på väg.

Sitter äntligen på tåget påväg hemmåt Ljusdal nu efter en lång praktik dag. Men nöjda kunder förgyller min tillvaro och dagen har rullat på i hyffsat tempo. (:
Ikväll väntar fredagsmys med räkor och tillbehör tillsammans med världens bästa och Idol. :) Man uppskattar tiden för gemenskap mkt mer när man bor i en stad. Där tiden bara rullar likt automatik och dagarna passerar lika snabbt som tågen i tunnelbanan. Swiiiiisch, gäller verkligen att hålla i hatten  och inte tappa tempot, då kommer man efter, missar tåget, trafikljuset slår om till rött, man får en armbåge i magen och en knuff i ryggen. Storstadsliv ... skönt med paus ibland alltså :)
Införskaffat mej ett nytt halsband i veckan. Snyggt till en enkel överdel, like it :)

morgondis.

Dimman ligger tät över Åkersberga idag. Graderna börjar sakta klättra uppåt men tycks för stunden ha fastnat på 0.5 grader, buuuurrrr. Idag tänker jag minsann plocka fram min pälsmössa, det är dax för den nu, sådeså! :)
Öppen praktik på skolan även idag, så befinner du dej i sthlms trakten och känner dej behövlig utav en behandling så ring o boka vettja! :) 1 h helkropps massage är verkligen inte fel, jag lovar!
slutar klockan tre, och inget prov efter skoltid idag så jag hoppas på att komma hem i tid så jag hinner pyssla lite här hemma. Och besluta mej för, ljusdal eller sthlmsweekend. Hjälp mej!?
Förresten, besöksantalet har stigit de sista veckorna, och kommentarerna har sjunkigt i samma takt. Vilka är ni som läser? Träd fram träd fram! Och vad vill ni läsa? Berätta!
Är förresten grymt baksugen... typiskt.

RSS 2.0