Lever i lossasland.

Det är heeeeeeeeeeeelt otroligt hur bra det går för Victoria Erhardsson just nu! Vad är det frågan om? Hur länge ska det här hålla i sej? När kommer fläsking bakslaget? Jag är i chock, igen. Dock sprudlar jag av fantastisk lycka och skuttar omkring så länge detta varar. Fick alltså tillbaka anatomiprovet idag och trodde inte mina ögon när jag läste resultatet. 97/100 poäng, tre små pytte fel och Vickan drog hem ett MVG vilket verkligen är helt galet!!!! Jag fullständigt flög upp i luften och tjöt av lycka.. det här kommer jag leva länge på gott folk! :) Hade även det praktiska massageprovet idag, vi fick inte ngt bestämt betyg utan det dröjer till imorgon men enligt frökenprupp lutade det åt ett mvg även där. Jag förstår ingenting och hänger inte alls med mej själv och min utveckling, det här är inte likt mej och mitt liv. Nånting är knas, men hur som helst så skuttar jag ikring av glädje så länge det varar! :)
Hösten är verkligen här nu, ingen tvekan om det längre, och kylan riktigt river i lungorna om mornarna. Jag har ingen vinterjacka, behöver en ny ... Men skinnjackan ska hänga på ett tag till, så är det bara. Får bli till att klä sej under istället, lager på lager :)
Helgen börjar närma sej och lill-lördagen är snart pasé. Har inte bestämt mej för om jag ska ta och styra kosan mot ljusdal i helgen eller inte .. booooh, beslutsångest. Eventuellt skjuter jag upp det till nästa helg istället, men skulle vekrligen behöva åka hem och färga håret ex. plus ta hand om alla mina tomater i växthuset. Gosa på alla nära och kära är givet :) saknar er!

rosa.

ny dag nya möjligheter. Lägg till sovmorgon på det så sitter dagen som en smäck! :)
Dock var jag uppe före tuppen endå för att följa med husets mamma på morgonpromenad. Fick se nya delar av åkersberga oh jisses vad många fina platser det finns här! Måste ut på upptäcktsfärd snart igen :)
Praktiken fungerade bra igår och kvällen avrundades med ett pass bodytoning innan det var dax att mysa ner med stora te koppen framför idol.
Ny praktikdag idag alltså med fyra nya kunder. Kommer även få tillbaka provet, huvaligen .. jag har en klump i magen :( wish me luck!
Önskar alla en trevlig dag*

tid att andas.

Sådär, då är gaspedalen tryckt till botten och en ny vecka är igång. Började med två prov idag, ett anatomi och ett palpationsprov. Vilken skräckdag, fy sjutton .. hur det kändes? Igen aning faktiskt men anatomiprovet kändes riktigt klurigt ... :( hoppashoppashoppas så innerligt hårt på ett godkänt, jag vill så gärna!!! Palpationsprovet däremot klaffade perfekt, missade på en grej och drog in ett vg, bra jobbat vickan :)
Ikväll har jag äntligen haft tid för ngt som jag varken haft tis eller lust med på väldigt väldigt länge, min stickning! Men nu läll har tanten i mej fått nytt lic och trästickorna brinner emllan mina händer, härlgit att få utlopp för kreativiteten igen! :)
Stockholm ändrar, påverkar och ger så mkt inspiration, dag ut och dag in... Hjärnan går på helsnurr och helt plöttsligt vill man bara göra allting! Det finns inspirationskällor bakom varje vrå, vare sej det handlar om mode, skönhet, friskvård, studier osv, vissa dagar skulle man bara vilja vara alla, göra allt och kunna mycket.
Men det får jag hinna med en annan dag helt enkelt (:
Vad som snurrar ikring mest uppe i huvudet nu är ett plöttsligt infall av att klippa av mej håret, hel kort, pojk-kort och riktigt sådär stilrent. Mött så många tuffa stilrena snygga tjejer på gatan med just det där korta välklippta håret. Till rätt ansikte är det riktigt snyggt!
Har dock blivit avrådd då jag förmodligen skulle se ut som en boll och håller mej därmed till mitt vanliga jag.
Nattinatt*
oversize och lite sommarkänsla får hänga med mej in i hösten (:
Äntligen äntligen är den min! ooo, här ska det bakas! :D

att leva på gårdagen.

uscha, hade gärna skjutit upp den här dagen minst en vecka till .. anaomiprov, kom inte redan!
Sitter vid frukostbordet och låter fläskpärmen agera morgontidning idag, känns inte lika harmoniskt och avslappnat dock ...
Blir till att koppla in hjärnan på skarp läge idag om det här ska gå vägen ... håll alla tummar o tår!!!!
Jag tror jag lever på lyckan sen gårdagen .. kanske den håller i sej?
Ha en bra dag alla (:

underbara dag.

vilken toppen söndag!
Började dagen med en stadig frukost innan jag plockade fram anatomipärmen. Den blev min sysselsättning hela förmiddagaden den jäkeln, o inte en gnutta klokare för det blev jag ... När ska jag hitta min studieteknik då va? Känns som det börjar bli dax nu... Snörade på mej joggingskorna och drog ut på promenad mitt i dagen.
En promenad som bara blev längre och längre och slutade inte förän efter 2,5 timmar. Så himla härligt väder, höstliga starka vindar och värmande sol, mössa och fingervantar fick agera skydd och blodcirkulationen häll värmen uppe. Knallade ikring lite här och var och såg så mkt fint. Finns verkligen många guldkorn här i åkersberga, måste leta reda på fler sådana. (: Knallade längst med kanalen med förhoppning om att slutligen komma till havet. Lokalsinnet var på tok för rostigt och jag kom inte längre än till vassen, jag gick på totalt fel sida helt enkelt. Men sånna tabbar är min vardag och inte deppade jag för det. Var otroligt mysigt att knalla ikring där längst båtbryggan och spana in alla vackra segelbåtar. Jag vill också ha en båt!!!!
Gick och köpte böckling, färska räkor, avocado och mango och slog mej ner vid kanalen för lunch. Andades och filosoferade över ditten och datten, men mest luftade jag nog bara hjärnan där vid bryggan. Så otroligt skönt att bara vara. Prova!
Knatade tillslut hemmåt och hämtade ngra burkar innan jag fortsatte till skogs. Blåbärsjakt! Skalliga blåbärsris mest överallt, men ngra deciliter lyckades jag nog skramla ihop tillslut (:
Ett pass aerobic följt av ett corepass innan middagen. Rörde ihop en god äppelpaj till efterätt och kvällen är nu fullbordad. Anatomin blir godnatt saga ... ikväll igen... :(
Se så fin :)

vill bara påminna om...



Vingar har vi alla fast de inte syns och flyga kan vi, om vi bara vill
Drömmar har vi alla som inte alltid ryms, innanför de ramar som finns till
Så öppna dina sinnen och släng rädslan överbord, för om man lever blott på minnen
ja, då tappar man sitt mod

Glöm inte*





här är ditt liv.

Mysig hemma kväll i berga återigen :) toppen! Just avnjutit en god oxfilé middag o resterande timmarna kommer spenderas i soffan, "Här är ditt liv" bli etapp 1, toppat med min hemmagjorde kokosglass. Låter härligt va (; haha.
Startade dagen med lite morgonplugg och förmiddagsklass nere på gymmet, dancestep, skit kul men oj så svårt. Men nästa gång, då kommer jag sätta koregrafin till punkt och pricka, sådeså :)
Pluggde lite mer innan jag begav mej iväg mot mörby centrum. Strosat lite i butikerna där på eftermiddagen och kom hem med lite fynd och ny inspiration.
Inhandlat mej en blomma till rummet, vit flamingo.

yogabollar.

HELG!!!!!
Äntligen, som jag väntat ... ända sedan i tisdags faktiskt, då strax efter lunch när anatomipärmen slog mej hårt på kinden och gav mej ångest ända in i ryggraden.
Praktiken gick hur som helst himla bra idag, glada nöjda kunder ngt lättare på foten en innan lämnade mitt lilla massagebås en efter en (: Efter skolan skyndade jag förbi odenplan och köpte jordgubbar till helgen innan jag hoppade på tunnelbanan hemmåt. Svidade om och skyndade mej ner på gymmet på direkten. Strip chair var dagens klass o guuuuuuuuuuuud så jäkla kul det var! Äntligen en alternativ träningsform som bara känns som lek, ge mej mer sådana tack .. när det är tillåtet att spela över och det gäller att ge allt. Teater teater teater! Har ni möjlighet så rekomenderar jag er verkligen att söka upp ett liknande pass på ert gym. Inte sådär speciellt jätte jobbigt träningspass kanske, men det ger så mkt mer.. Ju längre man dansar, ju snyggare blir man, låter inte det bra lixom (; haha.
Ätit räkor ikväll, fredagsmys här på Bergakullen (: Även gjort yogabollar, supergoda!
Blir en stilla och lugn tvkväll ikväll, hoppas på mer aktivitet imorgon. Ngn som vill leka? :)
Nya assessoarer.

Praktik.

Fredag och dags att runda av veckan. Ska bli skönt med helg, verkligen. Dock kommer jag bli tvungen att spendera antalet timmar med trynet tryckt mot fläskanatomipärmen.... oh! Kan jag inte bara få en såndär super kick som helt plöttsligt gör att jag förstår allting, utan ngra som helst problem. Det blir så mkt tyngre när man verkligen måste sitta och banka in kunskaperna, jag vill att dom ska flyyyyyyyyta in. Ge mej tipps och råd!
Sovmorgon idag, börjar inte förän kl. 10 .. måste trotts det ta bussen in till stan 08.30 för att hinna, det var den sovmorgonen det. Men någon extra timma hemma får jag åtminnståne :) tacksam för det lilla.
Vi har praktik hela dagen idag, det betyder alltså fyra nya okända kunder på bänken under mina händer. Spännande :) Kommer bli kul. Inga planer för helgen än så länge, kom med förslag vettja .. !?
Svart/vit klänning med långa ärmar, hösthösthöst.

apuapuapu.

det går en vind över vindens ängar, det fladdar till i en tyllgardin....
Hösten börjar verkligen krypa sej inpå här i sthlm nu, det märks särskilt om mornarna. Det är sådär härligt friskt och lagom kyligt, himlen är klarblå och löven börjar prassla torra. Men det räcker där, stopp stopp stopp! Pissregn o kalla vindar klarar jag mej mer än väl utan! Ooooo, ge mej fler klänningsdagar!
Varit en skön dag idag .. slutade efter lunch och var hemma lagom till kvart i två. Genomblöt och lagom glad över att inte äga ett paraply bytte jag kvickt om och drog ut på en löprunda i uppehållet.
Gjort hemmagjorda chips, ätit middag och dansat afropowedance är vad jag mer hunnit med idag. Den senare delen av kvällskvisten har spenderats framför Idol och anatomipärmen, omvartannat i en härlig blandning .. bläääääääää! Fan varför är det så jäkla svårt!?!?!?!? Jag blir galen. Behöver peppning nu, provet är på måndag och min hjärna är på månen. Måste bita ihop riktigt ordentligt nu igen, hejja Vickan!!! (:
Fyndat en trevlig oversize tee för ngra dagar sedan nere på stan.
Nattinatt*

Godmorgon.

Hämta mina nya skor hos rebecca inne i stan igår efterskolan. Fina vaaaa :)

höstvind.

Det krafsar av grenar på min sovrumsvägg, det är höstvindar ute ikväll... brrr, låter nästan lite läskigt. Men spanade in kraffsbusken redan första dagen här nere i Åkersberga, så jag har full koll på vad det är som försöker skrämma upp mej, så det är misslyckat (:
Har varit en bra, rätt vanlig dag i huvudstaden idag. Massage o antatomi helt enkelt. Hjärnan på helsnurr samtidigt som nya ord försöker banka sej in, känns rätt hopplöst nu igen .. prov redan på måndag o det känns som jag inte fått grepp över nånting än, bläbläblä. Ngt som jag lärt mej under kursens gång är åtminstånde att jag aldrigaldrig någonsin ska bli läkare ... fyfarao.
Hann med en sväng på stan innan jag drog mej hemmåt också, lugnt i mina valda butiker idag, så skönt att slippa trängseln. Spanade efter julklappar faktiskt, dax att börja kika efter det nu (: Och om inte annat så börjar det närma sej världesbästaste's födelsedag (: Måste bli ngnting extra i paketet i år! hihi.
Slank ner foten i perfektaste stövlarna idag också, det var dumt gjort .. nu sitter dom lixom fastklämd i hjärnan. Behöver inte jag ett par stövlar till hösten? kanske jag gör det endå ... eller? Pappa? (;(;
Middag o träning nere på gymmet har sysselsatt resten av kvällen. Körde ett pass body toning och ohoj va kul det var! Äntligen ett pass i min smak (:
sov dax nu!
Natti*

morgon gröten.

sitter vid frukost bordet och laddar upp med en potion havregrynsgröt, med hjortronsylt faktiskt! En ny kombo som jag aldrig provat förr, men fanns lixom ingen annan sylt i kylskåpet o jag är inte den som är den (; funkar rätt bra, helt klart. haha.
Nåväl, ny dag o nya tag. Dax att lämna lugna stilla Åkersberga och klä på sej vassa armbågar och ge sej ut i morgonruschen. Gäller att vara på allerten om man ska lyckas ta sej fram i trängseln så här på morgonen, ingen för den trötte&sege... pjuu, sånna gånger längtar jag hem. Det ända som möjligen lyckas förhindra mej hemma i Ljusdal om morgonen skulle isf vara rödljusen vid OK korsningen, not a big deal...
Önskar alla en trevlig dag! (:

risig i kistan.

Måndag igen och jag är tillbaka i Stockholm efter en underbar helg hemma i Ljusdal. Åkte hem redan i torsdags så fick mej en dag extra där på gräddhyllan så jag hann köra igenom hela villan med en ordentlig storstädning, härligt (; Har verkligen haft en toppen helg! Humöret på topp och solen i ögonen, vad mer kan man önska? Mys med nära o kära o lite massagebehandlingar. Var även ute o påtade i trädgården och skördade mina odlingars frukt. Bara gjort saker som gör mej lycklig helt enkelt, ooo så glad att helgen blev så bra (: hoppas kunna leva på det hela veckan nu, för den kommer bli stentuff...
Mer än tillbringat massa tid i skolan idag har jag mött upp anton och fått tillbaka min data som blev kvar i ljusdal, ätit middag och sedan kört ett pass afropowerdance och avslutade med ett ryck i gymmet. Kände att det var dax att känna lite på vikterna nu, var ett bra tag sen .. (:
Med desamma jag lämnade ljusdal igår åkte jag på en magattack, igen! Blir såååå trött, har verkligen mått jätte bra i över en månad nu, inte haft ngra problem alls och det har varit så skönt. Slippa all smärta och allt bök... Men så kom det tillbaka igår igen, så kvällen och natten blev ingevidare :( har även varit kass i magen hela dagen idag, känner fortfarande av det om jag än mår mkt mkt bättre. Fasen, jag blir så arg! Det får vara nog med trassel i kistan nu, jag vill vara frisk o kry, på riktigt! Har telefontid med doktorn imorgon, håller tummarna stenhårt för att hon sitter på en lösning. Jag tror på det (:
Lite rolig shopping i påsen brevid sängen också, det kommer sen (:
Nattinatt*

Sj.

Ringer till sj för att få hjälp att boka tågbiljett då deras internetsida är totalt sämst och hopplös. Nr 38 i könr känns lika jädra hopplöst.
Lärt mej ännu mer idag, massa spännande och kul! Jag känner mej så taggad angående massageyrket så jag vet inte vad, jippi!!! Finns så mkt man kan göra för att hjälpa andra människor på traven unga som gamla och med rätt teknik, oerhört enkla medel. Jag inspireras (:
Struntade i mina ärenden på staden idag, kände att jag gjorde bäst i att åka raka spåret hem till berga. Tog mej en löprunda och nu är middagen äten. Dax att packa väskan för helgen då det bär av hemmåt mot gräddhyllan som sagt. Och påpekar igen att jag har bänken med mej, ifall ni känner er sugna på en omgång :) Jag kör klassisk massage, eventuellt lite spänningsbehandlingar och ansiktsmassage. Massa njutning alltså, det är vi alla värda!
Lyckats med ngra bilder till idag, hejja!
Andreas spanar in marknadsbåsen
Älskade närodlat.
'
Turistade med aphögen.

sakta men säkert.

Sakta men säkert börjar helgens bilder rulla in här på bloggen, med fort går det inte .. skit.
Ännu en toppen höstdag här i sthlm, strålande sol och behaglig värme. (: Fortsatte med spänningsmassagen idag o sedan anatomi, rutinerna sitter där nu...
Väl hemma i åkersberga var jag tokhungrig så middag och städning av rummet blev eftermiddagens aktiviteter. Ett spinningpass fick avsluta dagen ... Så konstigt det är med rutiner, när dom väl börjar falla på plats och vardagen går sin raska jogg frammåt verkar det på dagsresumén som att dagen inte innehållit mkt aktivitet alls. Men sanningen är att mina dagar är fullspäckade, jag är ständigt i rörelse och många minuter går inte till spillo. Stockholm baby. Ngn som missat stressen?
Skola som vanligt imorgon, eventuellt blir det en sväng på stan efteråt.. beror sej liksom lite på hur mkt kraft och ork som finns kvar efter dagen. Hur mkt energi jag har till att trängas lixom (:
Nattinatt*

Älgen min vän.

Nu har jag suttit ett bra jäkla tag o försökt ladda upp lite bilder sen helgen här på bloggen. EN bild lyckades jag med, jag o älgen. Kämpar vidare imorgon ....
Ny veckostart idag, och det med besked. Det var om möjligt ännu mörkare 05.15 imorse än vad det var sammalika tid förra veckans måndag. Vinter vinter, stanna upp ett tag o låt ljuset vara åtminnståne en liiiiten stund till, snälla!? (:
Lärde mej massa nytt ang. spänningsmassage idag, skit tufft! Därefter fortsatte eftermiddagen med ett kilo ny anatomi, kul....
Höst solen har skinit för fullt här i sthlm idag, underbart (: Det resulterade i en härlig löprunda efter skolan och avrundades med afropowerdance efter middagen. Resten av kvällen har spenderats vid massagebänken, lotta har fått sej en omgång ikväll o ohoooj va kul det är!
Funderar på att packa med mej min älsklingsbänk o fara hemåt mot gräddhyllan i helgen, tror nästan det blir så (:
men innan det är dax för vidare funderingar över helgen återstår 4 stenhårda skoldagar på axelsons gymnastiska institut. Dax att bita ihop käkarna igen, kämpa kämpa kämpa.
Nattinatt (:

otroligt frustrerande!

Söndag morgon o kl. är halv 7... vad gör jag vaken? O varför har jag varit det senaste halvtimmen? jag har ju sovmorgon!!!! Jag kan inte sova om mornarna, det går bara inte, fullstndigt omöjligt och det börjar bli ett problem ....  Jag vaknar kring 05.00 varje morgon o sen är det rent ramt omöjligt att somna om. Jag vill ha sovmorgon på riktigt! Dumma kroppsklocka, stäng av om helgen åtminnståne!
Vilken kanon helg det varit! Bästaste A anlände till sthlm i fredags eftermiddag och sen dess har allting rullat på i glädjens våg. Vi ha gjort staden, åkt räkbuffé båt i skärgården, blivit drabbade av stopp i tågtrafiken pga hopp framför tåg, varit vilsna mitt i natten och ... varit på skansen! Wiho, det var gårdagens aktivitet och gud vilken mysig dag! Strålande solsken och en underbar hösdag. Hade knappast kunnat vara bättre, tack älskling :)
Han ligger fortfarande o sover, min guldnos o jag tror jag ska låta honom få göra det, ngn timme till iaf :b Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på såhär i morgonstunden, ska fundera ut ngt.
Får se vart dagen för oss, blir en sväng in till stan iaf innan andreas åker hem igen :( nononono!

umpa umpa fallerallela!


Jag, victoria erhardsson fixade till ett VG på anatomiprovet, wiiiiiiiiiiiiho, unbeliveble!!!!! :D:D

Jag kan knappt tro att det är sant, hur gick det till lixom? Vad hände i min hjärna natten mellan söndag o måndag?! Nånting mystiskt, nånting overkligt, ett under måste det ha varit!! Kan knappast ha varit ngt annat, eller lönar det sej kanske att harva igenom blad efter blad i fläskpärmen varje kväll? Kanske, dummt att spekulera, bättre att bara ta emot o suga in allt det positiva, sträcka på ryggen, tjuta av glädje och okontrollerat skutta antalet varv i klassrummet. Kändes iaf som det enda rätt idag när jag fick provresultatet i min hand. Fyfasen vad jag är bra! ;D haha.
Annars i övrigt har det varit en rätt seg dag, 8-17 blev inte direkt ngn favvodag... Mkt nytt att lära angående massagetekniken, både på bänk och sittande. Många blodsockerfall men behandlingen tog tillslut ut sin rätt och jag gick skuttandes till tunnelbanan efter skolan, fylld med ny energi. Häftigt hur kroppen påverkas av våra behandlingar och enbart positivt! Jag kommer hem snart igen, passa på o kom o testa då vettja, lovar att ge er en upplevelse! (:
Efter en intensiv vecka har jag träningsvärk i varenda muskel på kroppen, fasen gillar inte att känna mej förhindrad till att utföra specifika rörelser, allt bli så mkt besvärligare. Menmen, nya muskler som används och stärks, så nånting positivt med det me ....
Imorgon kommer A ner, längtas! :) Kommer bli en toppen helg, det känner jag på mej .. Eventuellt ska vi på skansen på lördag, bara vädret är på vår sida. Hoppashoppashoppas (:
Gjort svartvinbärs jucie o kikat på idol ikväll. Även tagit ur min bänk ur kartongen, såååå fin!
Måste inviga den imorgon, för trött och sliten för ytterligare en behandling nu ...
Natta*

är med ...

massagebänk!!!
min alldelesalldeles egna massagebänk anlände till ica kvantum här i åkersberga idag. Den huserar fortfarande i sin kartong faktiskt, jag har inte riktigt ngn platts att göra av den  än .. sjutton också. Måste försöka fixa det imorgon, för jag vill se den! Helst nyss ..
Dagen har flytit på lika som igår, mina kunder var nöjda o jag själv lika så. Toppbetyg :)
Skyndade mej hem efterskolan och dök in i svartvinbärsbusken innan middagen. Måste göra mer jucie, den är poppis och går åt vill jag lova. SÅ GOD!
Annars ikväll var jag iväg på gym&motion och körde ett pass funktional training. Jobbigt och sådär kul .. inte som hemma :( Hur som helst köpte jag träningskort där idag, känns skönt att äntligen hittat ngt som kan ersätta mina utomhus aktiviteter nu när hösten kryper sej allt närmare inpå.
Lång dag imorgon, börjar åtta o slutar inte förän kl 17. Huvaligen, kan bli tufft efter två intensiva praktik dagar. Men förmodligen lika lärorikt som alltid. Vi kommer bland annat lära oss sittande massage, spännande va (; haha
Måste förresten fixa bildinmatningkrånglet imorgon också! Min blogg börjar bli överflödig med text ... blä :(
Tjillevippen*

fyra mitt i prick.

Voilá! Första praktikdagen är till enda och den var... kanon. Skulle ljuga om jag sa att jag inte blev trött efter fyra timmars behandling, men sjutton att jag kände mej starkare än vad jag innan kunnat ana. Alla mina kunder var super nöjda och var väldigt tacksamma och berömde mej mkt. Det gav en enorm energikick inför nästkommande kund. (: En äldre dam med miljoner skruvar och plattor i benet, en kvinna med skolios, en ung tjej och .. världens längsta man! Jag skojjar inte, han var fasen det längsta människa jag ngnsin sett! Rätt kraftig också för den delen och jag nöp honom direkt i korridoren. Kände mej taggad för  en utmaning och, OHOJ vilken sådan jag fick också.
För det första så var karln en halv meter för lång för min bänk, så benen stack ut antalet dm från kanten, och för det andra var han enormt stor överallt annars också. Haha, hur som helst knådade jag för allt vad jag gick för och efter en timme var det en mjuk nöjd jätte som lämnade mitt rum. (: Det stärker så otroligt mkt när man klarar av nya utmaningar, jag utvecklas hörrni! (;
Efter skolan tog jag en sväng in på stan för att byta johannas födelsedags present till en strl större, tyvärr var de byxorna helt slutsålda.. Jag får hitta på ngt annat ist :)
Väl hemma tog jag mej en löprunda bland mysiga vägar här ute... Middagen bestod av sill m. tillbehör ikväll. Har glömt att nämna det; Dottern i huset har en kompis från usa här i veckan. Så middagen består av olika svenskarätter varje dag, köttbullar igår såklart (;
Ny praktik dag imorgon, dax att ladda om så jag är fit for fight! (:
Förresten, jag fick dricks idag, wiiiho! ;D
Även att mitt förvirrade sinne ställde till med mitt största misstag hitills i mitt sthlms liv. Jag började inte förän kl 10 idag, ÄNDÅ pajkar jag till det o åker in till skolan en hel timme för tidigt .. bra jobbat V. :/

MERCI!

Waaaaaaaaaaahey!

Dagen är till enda och jag har fullkomligt skuttat igenom eftermiddagen! Med detsamma jag klev ut ur klassrummet efter provet släppte tre ton ångest från mina axler. Vilken lättnad! Har verkligen inte haft varken koll eller kontroll över mina känslor de senaste dagarna. Pendlat mellan hopp-förtvivlan, ilska-glädje, skratt och tårar. Mkt pga av det blev inte helgen riktigt som jag tänkt mej .. Jag hade ingen koll på mej själv helt enkelt, men jag är väl medveten om det, såhär i efterhand... Ngt jag får dra lärdom. Även den starkaste av murar rasar samman när trycket från sidan blir för hårt, jag måste lära och acceptera det, så är det bara. Förstå det förbaskade livet... tufft.
6 års kalaset som var den huvudsakliga anledning till att jag åkte hem till gräddhyllan i helgen var precis sådär bra som prinsessan förtjänade. Massa presenter, tårta och kakor. (:
Tiden stack iväg rätt kvickt och jag hann kanske inte få sådär över mkt uträttat. Men middag och fotboll på lördagkvällen och jag drog in en summa av hundra kronor då jag tippade rätt match resultat, såklart (; haha.
Efter skolan idag hoppade jag rätt i joggingskorna och tog mej en rejäl powerwalk kring åkersberga. Full av energi och med ett konstant leende på läpparna. Konstigt hur man verkligen kan blomma ut när ngt tungt släpper, lycka!
Efter middagen åkte jag lika full av förväntan som av energi ner på gym & motion. Afropowerdance!!!! Så jäkla kul att äntligen få släppa loss rejält, som jag har längtat! Månadskort där får bli ett faktum imorgon, energienergienergi!
På tal om imorgon, då börjar jag min dag 10.00 med min första kund kl 10.30. Känns ordentligt spännande att få testa mina massagekunskaper på riktigt, på en okänd människa. Därefter följer ytterligare tre kunder, känns som att det kan vara en sliten flicka som lämnar skolan imorgon, men det är det värt! Känner mej super peppad!
Dax att släcka ner nu kanske, har en del att sova ikapp då senaste natten bara bjöd på 3,45 h sömn.. :/
Natti*

Kom igeeeeen!

Såå, då var helgen genomkörd och förbi. Sitter här vid frukostbordet i åkersberga igen och bävar för vad komma skall. Anatomiprovet.

Hade tänkt att den 3,5 h långa tågresan tillbaka igår kväll skulle bli ett perfekt plugg tillfälle. Så fel jag hade! Hamnade såklart i samma vagn som ett helt basketlag med tjejer i 15 år åldern. Studiero fanns inte på kartan o jag var inte långt ifrån att ta den ena för att dänga den andra. Vääärldens liv från ljusdals station till t-centrarlen, non-stop! Väl framme var jag lagomt less och den återstende timmen jag hade i resväg känndes sådär kul faktiskt...
Inte många sovtimmar i natt, men dom får jag hämta igen ngn annan gång, har lixom inte tid idag :)
Återkommer o sammanfattar helgen senare, strax dax att knata mot bussen nu. Med tunga steg dock, provet känns så tungt! Kom igen nu v! Lova att ni håller tummarna för mej, stenhårt! ;D
Ciao*

Kängor.

Ääääääntligen dax att släcka ner sänglampan för den här dagen. Snart åtminnståne, måste bara packa väskan först. För imorgon bär det nämligen av hem till älskade gräddhyllan! Saknar alla de mina där hemma, kommer bli en bra helg, det känner jag på mej. Kommer dock måsta spendera en del tid med min nye sambo, anatomipärmen som likt en igel suger sej fasst i mej 24 h om dygnet. Lite påstridig måste jag medge. Men kunskap ger makt, och ska jag bli en bra massör måste jag kunna den förbannade latinen, så är det bara .. finns inga genvägar. Har nämligen sökt förgäves efter dem, utan resultat.....
Annars har dagen rullat på fint. Körde helkropps massage på tid idag igen och jag fixa't! Tajmingen satt perfekt idag och helkroppen flöt på fint. :) Anatomin körde över mej på eftermiddagen men jag lyckades likt så många gånger förr resa mej efter den och ta t-banan till täbycentrum. Lämnade tillbaka en tröja och tokfyndade ett par kängor! Waheeey, dom kommer bli toppen! :)
Väl hemma i åkersberga väntade en mysmiddag med västenbottenpaj och kräftor! Dagen kunde inte ha avrundas bättre. :)
Bigareller och största koppen té har fortsatt givit mej energi kvällstimmarna fram. Plöjt igenom fläskpärmen och känner mej återigen, överkörd. Kom igen nu hoppet, krasha i min hjärna inatt!
Inga bilder ikväll heller, måste fixa datan... men det kommer (:
Nattinatt*

Helkropps.

Ohoj, ligger här ikväll igen med macbooken på knäna och anatomipärmen inborrandes i magen. Nötanötanöta.
Jag läser till ögonen börjar svida varje kväll, ändå känns det som hopplöst. Och provet på måndag ger mej både ångest och panik. Snälla säg att jag fixa're!!!!!
Annars har det varit en bra dag. (=ingen anatomi) Enbart massage helaste långa dagen. Men tung sådan, verkligen. Körde en helkroppsmassage på tid, alltså en timme rakt av. Plus En halv timme nacke och bröst.. Lyckades med den perfekta tajmningen att para ihop mej med största killen i klassen idag såklart, vilken även råkar vara boddybuilder... Bra jobbat V. Största enormaste musklerna jag någonsin sett! hans axel är som min rumpa. Fick jobba järnet för att komma in i kolossen. Och var helt slut när jag var klar.... Men riktigt kul att prova på, där allting helt plöttsligt blir så tydligt, och inget är gömt bakom massa fläsk.. haha :) Med svetten pålandes längst ryggraden och händer samt fingrar bultandes av smärta kände jag mej rätt stolt när han berömde mej för att ha haft riktigt bra tryck hela kroppen igenom, han var nöjd. Min utpumpade rygg sträckte på sej ngn cm...!
Efter skolan mötte jag upp Moa inne i stan, fick ngra ärenden uträttade också. Bland annat inhandlade jag mej en dataväska och lämnade tillbaka en tröja. Letar föbrillt efter den perfekta presenten till världens bästa sex åring också. (på söndag). Vad sjutton ska jag hitta på? Kom gärna med förslag tack, det ska vara ngt speciellt, ngt riktigt bra. För hon är bara värld det absolut bästa, min diamant.
Inte kan jag lägga upp ngra bilder här på bloggen heller, för den krånglar fortf. men ska jobba på det så håll till godo med överflödig text istället.
Förresten ngn om vet av ngn som ska hem ifrån sthlm på fredag, som har en ledigplatts i belen åt mej? Hör av dej snarast isf, snälla :)
Kvällen har spenderats på golfbanan faktiskt. Gick nio hål tillsammans med herr & fru svensson. Mina husvärdar. Kanon fin bana faktiskt, och min golf var inte heller så pjåkig med tanke på att den legat på hyllan ngra veckor. Kul! :)
nattinatt*

sista tuggan innan.

sådär jag, morgonstunden med guld i munnen är snart förbi och kvar väntar stressig morgontrafik i en timme innan jag kliver innanför axelsons väggar. Ännu en skoldag, men en kort sådan o det känns såååååååå skönt! Sltar redan 13.15. Efter det väntar antingen en runda på stan eller en sväng in till täby centrum igen. Ska bla lämna tillbaka en tröja. Eventuellt ska jag möta upp med Björn också, vore trevligt :)
Vi får se vart dagen tar mej. Hur som helst ska jag knåda en del muskler!
CIAO*

Natti.

Sådär, då var det bäcksvart utanför sovrumsfönstret igen. Hösten är på intåg, ingen tvivel om den saken. Imorse hade jag t.om på mej fingervantar när jag åkte till skolan. En riktigt bra idé faktiskt, ngt som jag ska fortsätta med! Inte bara för att dom skyddar mot morgonkylan, utan dom funkade även perfekt som skydd för alla tunnelbanebaciller. För fyyyyyyy sjutton vad snuskigt det är att befinna sej mitt i ruschen. Man känner hur det riktigt kryper små bacilusker överallt.
Fläskfilé grytan blev toppen! Avrundade kvällen med en joggingtur runt omkring här i åkersberga med en salig blandning intryck. Islandshästar töltade frammför mej en bit in på stigen, ngra grabbar lirade amerikansk fotboll, ett helt hockeylag i full mundering klev ut ur ishallen och på närliggande grusplan spelades det fotboll i bara shorts o t-shirt. Full aktivitet, kul! (:
Lagt mej i sängen för att sova nu, varm ända in i själen efter en stund i bastun. Skö

solsken.

Hemkommen från skolan och waheey, snäppet piggare i sinnet idag. Men det är fortfarande med trötta ögon jag kliver av bussen här hemma i åkersberga... Skolan är verkligen intensiv!

Middagen fixar jag ikväll, fläskfilé gryta. Efter det får vi se om jag hinner ta ngra kliv ute i solen innan den går ner, fasen vad dagarna rusar ifrån mej.
Jag beställde en massagebänk idag iaf, en alldeles alldeles egen. Känns toppen kul o den kommer vara sååååå fin! :)
den väntas komma redan nästa vecka, längtas!
Oj, nu är stekpannan varm.
Ciao*

RSS 2.0