Jump around.

Solen är här igen, tack&bock för det. Jag blir hur pigg som helst och sinnet blirr som lättare. Perfekt.
Hade fullt upp med diverse igår, därför ingen uppdatering. Hämtar igen det såhär på förmiddagen istället :)

Våren är här, det är fasst slaget nu. Dax att göra fint vid mammas minnesbricka, lite penseér får växa fint tills det är tid för sommarblommor.


Lillafågel och mammasfönster ängel vaktar och vittnar om minnen.



'Feskarn' var på postplan och sålde färskfisk igår. Jag och pappsen passade på att ta tillfället i akt och smaska i oss färska räkor och enorma krabb-ben! Huuuuuuuur gått som helst var det!


Några timmar på kvällen fick några kanellängder ofra sej för att bli kanelskorpor istället. Jag vill baka nya bullar till min födelsedag och då måste det ju såklart vara tomt i frysen först ... Därför fick mina senaste bli skorpor till mormor :)
Skiva ett par kanelbullar alt längder i tunna skivor. Lägg på plåt m. bakplåtspapper. Sätt ungnen på 200 C och in med bullarna i mitten. Sänk genast till 100 C och låt stå i 1 h. Vrid sen av ugnen och låt skorporna vara kvar där inne tills de svalnat.



Var tjejkväll på köpingen igår, tog med mej Sara och deltog. Små erbjudanden i butikerna och en riktig stämningshöjare till modevisning. Nakna stjärtar och förkläde fick avsluta kvällen. haha :)
En ny doft påse samt nya hårprodukter följde med hem i påsen. Fick även mina fransar och bryn förgade och noppade av malin på syrran och jag. Alldeles perfekt blev det :)

Jobbade ute i hybo på förmiddagen, hade lite koregrafidans med ngra elever. Uppvisning/tema avslutning den 18 maj i slottegymnasiets aula, kommer bli spännande. Lite träning och dom kommer sätta danserna perfekt :) Roligt med peppade elever!

Tränade på pace på eftermiddagen också mellan alla bestyr.


Idag däremot är morgonpromenade genomförd och massa tvätt stryken och klar. Dax att knyta på sej löpardojjorna och ta ngra spännstiga innan lunch..... sen får vi se :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0