vackra sippa.

Vår.








De tre bokstäverna, det lilla ordet
skulle egentligen räcka för att sammanfatta min dag.
Jag sprang min löprunda som bestämmt, 1,2 mil i strålande solsken kunde inte kännts bättre. Lunchade på pens och därefter vinkade jag av pappsen som for mot fjälls.
Var i behov av lite vila så la mej i solstolen på baksidan och herre min gud vad varmt det var .. slutade med att jag låg där i bikini och ändå var det näst inintill olidligt. jag är lite tjinkig när det är första sommar värmen, behöver några veckor för att aklimatisera mej, haha :)

Hoppade in i blåbäret senare på eftermiddagen och drog till skogs. Vackraste plattsen på våren, mitt vitsippeställe. Möttes av vita utslagna sippor skogen full! Plockade ihop mej en stor fin bukett och åkte sedan med den samt skorporna till mormor. Det fick bli min valborg pressent :)

Sen dess har såklart en propp gått i huset bara för jag är själv, tackar vet jag händiga grannar så nu är allt i sin ordning igen. Tur det ... Annas slagit en hink på rangen, hälsat på moster och flyttat plattser på mina pellagonskott. Pysslat på med lite allt möjligt medans jag väntar på att mörkret ska lägga sej.... det är ljust hur länge som helst om dagarna, och jag klagar verkligen inte på det. Ge mej mera dag :)

Nä, dax att sätta igång nu, har gruvat mej länge nog. Tänkte faktiskt ta att förska packa lite inför imorgon/helgen. Dax för årliga afterski 1000 i ramundberget, kommer bli en grym helg det känner jag på mej :)
Ses vi däruppe kanske?



Kommentarer
Postat av: Maria

Men hejsan! Vad roligt att du tittar in. Ha en skön helg i Ramundberget:) Kram

2009-04-29 @ 20:59:24
URL: http://miamariasblogg.blogg.se/
Postat av: Maria

Men hejsan! Vad roligt att du tittar in. Ha en skön helg i Ramundberget:) Kram

2009-04-29 @ 20:59:28
URL: http://miamariasblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhh, vilka fina sippor,och helst dom vita förstås.Men det är väl bra att man tycker det för dom blåa är väl fridlysta.Halsbandet du letade i Gävle finns nu igen på deras sida,så du kan beställa hem det.

2009-05-01 @ 08:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0