Dag 1, avklarad!

Sådär ja, då var den 24e agusti ett faktum och snart ett minne blott...

Första dagen på Axelsons Gymnastiska Institut är avklarad och herregud, det gick ju som en dans! En massa massa nytt att ta in både vad gäller hur jag ska ta mej fram i stan, hitta rätt och framför allt, hitta hem.

Började halv 9 imorse med inskrivning samt lite info angående kursen. Men det var verkligen snabba ryck, för strax där efter var det bara att öppna den stora feta pärmen men anatomi i fetskrift på framsidan. Vi har gått igenom en hel del sidor redan idag faktiskt och hjärnan har bulltat igång i skapligt tempo, men som sagt, det är mkt att lära. Men hur som helst, det känns kul!

Hittade utan problem hem också, skrällde till och gick alla vägar rätt och tog alla bussar, tåg o metro åt rätt håll. Vad är det frågan om? Jag som aaaaaaaaaaalltid strular till det annars. 
Kanske har turen vänt? :)
Peppar peppar ta i trä....

Sprang däremot vilse igår, inne i skogen dessutom... men det löste sej det med tillslut, tänk vilken ordning :)

Just varit ute på en skön promenad tillsammans med lotta, dottern i huset. Dax att sova nu om jag ska orka skutta upp imorgon, måste nämligen ta bussen 06.45 för att komma i tid till skolan ... känns lite sådär faktiskt, men det får funka helt enkelt! :) 

Ska ha massage hela dagen imorgon, kommer bli grymt kul! 
Kommentarer
Postat av: Brorsan

Brorsan anmäler sej som frivillig försökskanin när du ska träna din massageteknik i praktiken! =)

2009-08-25 @ 11:27:57
Postat av: Brorsan

Kram på rej föresten!

2009-08-25 @ 11:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0