som små små muskler, du kan inte känna dom, men dom finns...

Huvaligen, det är tråkigt på berga höjden ikväll, inte ett dugg finner jag att göra. Har inga ägg i kylen heller, så baka som alltid annars är ett alternativ i mitt liv är bara att glöma det med. Istället har jag sysselsat mej med att få upp värmen i mej själv. Massa tända ljus o het vetekudden har faktiskt gjort susen (:

Har kommit på mej själv med att vara ägare till alldeles förstor tänder också. Så stor att jag omöjligt kan hålla munnen stängt längre än ngra få sekunder innan den per automatik öppnas igen. Detta är vanligt vid inget större problem. Men när minusgraderna är ett faktum, dåååå får jag problem. Jag stressar genom sthlm stad för att hinna med buss/tåg/skola. Svetten rinner längstryggraden och pulsen är hög. Kylan tränger knappast igenom min tjocka fjällrävenjacka och tjockaste strumporna värmer till max ..  men vad händer då? Jo gaddarna fryser till is och det blir rent ut sagt ett helvete att ta sej från a till b i denna kyla. Blir mina tänder kalla, då blir sjuttsingen hela fröken erhardsson plöttsligt kall. O jag kan verkligen inte gå med munnen stängd, det går bara inte! Jag har försökt med alla knix o knåp, men inget fungerar. Kurra in mej under stora halsduken fungerar inte heller, den blir istället aldeles blöt av andningen och istappar bildas även där tillslut. Vad gör jag? Måste komma på ngt smart snarast, kung bore ska allt få smaka på sin egen medicin, i sinnom tid :b

Annars har dagen varit bra. Lärt mej en maaaassa häftiga grejer på strain & counterstrainen idag. Häftigt hur man kan manipulera skador på så yttepytte punkter med så stor betydelse. Ojojoj, känner ej som tobbe trollkarl :)

Slutade som sagt halv fyra, sbangade simningen i täby, på tok för trött för det. Så har istället bara myst ikring är hemma och inte fått ngt vettigt gjort för fem öre. Men vad gör väl det, jag har gått i dvala :)

Slutar redan kvart över ett imorgon, skönt! Vad jag ska hitta på därefter det återstår att se  ...
:)


Kommentarer
Postat av: Cecilia

ett litet tips: Sy in ett sånt där vitt tandläkarskydd innanför halsduken! då kan du kanske andas utan att få istappar ;)

2010-01-14 @ 08:19:20
URL: http://ceciliaanderson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0